BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skogalundsklippan - Nacka

Skogalundsklippan 26, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.430.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade 2:a i populära Skogalund. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till natur, matbutiker, shopping centrum samt kommunikationer in till City. Detta är en bostad som måste ses på plats!

Bostaden erbjuder allt från en social och öppen planlöning mellan kök och vardagsrum, stora fönster som släpper in rikligt med ljus, härlig balkong, stort sovrum med gott om förvaring samt helkaklat badrum.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Direkt till höger om hallen når man bostadens mycket rymliga klädkammare som även kan användas som ett extra sovrum eller kontor om så önskas.

Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är en perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffa, tv-möbler samt större matbord för stora middagsbjudningar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga balkongen som ligger i ett lugnt och ostört läge. Balkongen är stor och här ryms enkelt större sittgrupp, växter och grillmöjligheter.

Köket är snyggt renoverat med smakfulla materialval och här finns även god förvaring och bra med arbetsutrymmen. Köket är fullt maskinellt utrustat med spishäll, inbyggd micro och ugn, kyl/frys samt diskmaskin.

Bostadens sovrum är väl tilltaget och här ryms större dubbelsäng. Här finns även otroligt bra förvaring i form av en hel garderobsvägg.

Fräscht och helkaklat badrum med wc, handfat med förvaring, spegelskåp, bubbelbadkar samt tvättmaskin och torktumlare.

 

- Mycket välplanerad 2a med sociala ytor.
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
- Mycket bra skick, bara att flytta in.
- Stor balkong.
- Rymligt sovrum med bra förvaring samt stor klädkammare som även kan användas som extra sovrum eller kontor.