BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna

Sommarvägen 1, 6tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 6380
  • 6403
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende med högt läge på sjätte våningen, optimal planlösning samt solig balkong med magisk fri milsvid utsik! Här bor du på en av Solnas bästa adresser där du möter dagen med ljus och härlig energi!

Lägenheten är optimalt planerad med hall som erbjuder generös förvaring i form av flertalet platsbyggda garderober. Vardagsrum med stora fönsterpartier i vinkel samt utgång till den underbara balkongen. Köket erbjuder mycket förvaring och generösa arbetsytor. Rogivande sovrum med god förvaring. Fräscht kaklat badrum med dusch.

Till lägenheten hör både ett vindsförråd (1tr upp) och ett källarförråd.

På baksidan av föreningens hus ligger en mysig innergård, helt avskild från biltrafik och sommartid behagligt skuggad av ekarna som omger den. Innergården rymmer en nyrenoverad liten lekplats samt kullar som inbjuder till pulkaåkning vintertid.

På Sommarvägen har man allt som behövs inom räckhåll. På promenadavstånd nås Solna Centrum med dess rika utbud av butiker och service, Lidl och Ica Maxi ligger endast några minuters promenad från bostaden. Dessutom har man närhet till Råsundas trevliga restauranger, caféer och i anrika Gamla Filmstaden finns Råsundas egna SF-biograf som visar de senaste filmerna från filmvärlden. Grönområdena runt Råstasjön och Lötsjön samt barnvänliga Skytteholmsparken är mycket populära hos de boende.