BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Torg 2

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 3048
  • 1466
Värdera din bostad

Beskrivning

Möjlighet finns att göra 3 sovrum!

Hemtrevlig och fantastiskt fina och välplanerade gavellägenhet om 3 rum och kök i populära Tollare. Bostaden har en magisk uteplats i värmande västerläge mot lugn innergård. Bostaden erbjuder en mycket bra planlösning, stora och öppna rum samt två bra sovrum med en klädkammare och ett förrådsrum som kan slås ihop för att göra en sovalkov då gavelfönster finns. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar.  Uteplatsen ligger i vackert västerläge mot innergård och är generös med plats för ett bord med stolar, grill och någon avkopplings möbel och massa växter/odlingar. Perfekt för avkoppling efter jobbet eller för att äta sin middag på i behaglig miljö. 

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ljus ek. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd micro och ugn, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har två stora sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens uteplats som ligger i ett värmande västerläge. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms enkelt en större säng och annat möblemang.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med wc, dusch med vikbara glasdörrar, handfat, dimmer, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp.

Detta är en fantastisk bostad som ni inte får missa. Varmt välkomna på visning.

- Hörnlägenhet i tre vädersträck med fina ljusinsläpp
- Stor terrass mot lugn innergård i västerläge med sol från lunch till kväll
- Extra tillval i lägenheten såsom ljus ekparkett, 
- Förråd (används idag som kontor) + klädkammare som kan slås ihop till ett extra sovrum  
- Till bostaden ingår ett vindsförråd om ca 3-4 kvm
- Parkering i garage går att hyra
- Gym, Yogastudio, Närlivs, bageri utanför porten
- Kommande ångbåtsbrygga med Vaxholmsbåt och pendelbåt vid vattnet mot Nybrokajen