BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Källvägsområdet - Norra Lännersta

Skogsgläntans väg 8

  • 5 rum och kök
  • 144 kvm
  • Såld
  • 4980
  • 732
  • 4768
Värdera din bostad

Beskrivning

Villa med möjligheter till många sovrum för den stora familjen. Väldigt välskött och skyddad tomt! 

Varmt välkomna till denna ljusa och rymliga villa i barnvänligt område som renoverats i stora drag från 2013 tills idag. Här, i eftertraktade Norra Lännersta, har du nära till allt då du bor centralt i Saltsjö-Boo. Skolor, badsjöar, mataffärer och bussar några minuters gång från bostaden. 

Husets placering på tomten gör att hela entréplanets sociala ytor och den stora altanen utanför vetter i soligt sydvästläge. Bostaden om 144 kvm har en rymd och en planlösning som skapar en fantastisk känsla tillsammans med ljusa, moderna färg och materialval. 

Innanför entrén möter hallen med praktiskt klinkergolv och rymlig förvaring. Snyggt renoverat duschrum och en praktisk tvättstuga. Från hallen når man entréplanets alla rum. Vardagsrummet till vänster är stort och rymmer två sektioner med möbler eller varför inte dela av och gör ett sovrum. Gott om plats för stor soffa, fåtöljer, matsalsbord och TV. Allrummet till höger om hallen är också tilltaget med plats för stor hörnsoffa och media möbler. Även detta utrymme kan göras till ett sovrum. Hjärtat i varje hem är köket. Denna villa har ett väldigt stort och socialt kök för att kunna umgås och äta i större sällskap. Bra arbetsytor och förvaring i skåp. Fina materialval såsom den exklusiva bänkskivan i granit. Köket är utrustat med: induktionshäll, spisfläkt, fullstor kyl och frys, varmluftsugn, micro och en diskmaskin. Entréplanet har även ett utbyggt uterum som är perfekt för festligheter och middagar med många fönsterpartier och dörrar för att öppna upp mot trädgården.

Övervåningen är det privata våningsplanet med master bedroom med tillhörande klädkammare och ett stort sovrum i andra hörnan som enkel kan delas av till två mindre. Stort helkaklat badrum med badkar, wc, handfat. 

Plan och trevligt lummig trädgård med gräsmatta. Kaninbur byggd på ena kortsidan av huset för den som vill ta över. Staket som skyddar mot grannar och ramar in fastigheten snyggt. 

Villan har en carport med plats för en bil och parkeringsmöjligheter för 3 bilar utan problem. Stort isolerat förråd i anknytning till carporten.

Sammantaget är detta ett generöst och snyggt hem i väldigt bra skick med plats för både den stora familjen och alla vänner som kommer på besök. Fiber finns anslutet och driftskostnaderna är låga. 

Välkomna till Skogsgläntans väg 8!