BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Ormkärr - Hagsätra - Stockholm

Fjugestagränd 2 1tr

  • 3 rum och kök
  • 59.5 kvm
  • 2.050.000 kr / Såld
  • 3225
  • 1046
  • 3275
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en lägenhet som varsamt renoverats och där man verkligen tagit tillvara på varje kvadratmeter och detalj. Med en halvöppen social planlösning och ett fint kök har man en mycket trivsam lägenhet som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. 

- låg avgift
- social planlösning
- mycket väldisponerad
- insynsskyddat läge
- välskött förening, inga lån

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten ligger en trappa upp i huset och har en trivsam liten balkong mot grönska i bra läge och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Stambytt utmärkt badrum, ett modernt och elegant kök med en halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Tillsammans med de generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen har du en mycket ljus och luftig atmosfär. 

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en öppen social planlösning mot köket och en bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot grönskande omgivningar och solens strålar under dagen. Utgång till balkongen från vardagsrummet. 

KÖK
Ett modernt och stilrent kök, delvis renoverat med fokus på matlagning och umgänge. Ljusa färgval och gott om plats för mästerkocken att briljera. Bra arbetsytor, öppen social planlösning mot vardagsrummet.  Köksutrustningen består av stor kyl med extra djup och generösa fryslådor, ugn, spishäll, samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum med plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. Plats finns för förvaring, garderober eller annat. Finns utmärkt klädkammare, skulle man vilja ha ett större sovrum kan man öppna upp mot det mindre rummet - möjligheter att få det på bästa sätt utifrån dina egna önskemål och behov.  

BADRUM
Ett stambytt badrum med  dusch, toalett, tvättmaskin (vilken lämnas) tvättställ med tillhörande underskåp. Kakel och klinker förstås. 

HALL
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, plats finns för extra garderob eller byrå om så önskas.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.