BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norrmalm / Vasastan

Tegnérgatan 10, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 7483
  • 5164
  • 2853
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende i välskött fastighet anno 1881 på bästa adress i Vasastan / Norrmalm! En riktig pärla centralt belägen nära citypulsen. Stabil brf med låga avgifter och de stora renoveringarna genomförda.

Väl inne i lägenheten finner du en välkomnande hall med mycket goda förvaringsmöjligheter, en genomgående planlösning, generös takhöjd, vackra ytskikt samt stora förnsterpartier med fina ljusinsläpp från två väderstreck. Det centrala läget i kombination med lugnet är fenomenalt. Här hamnar man mitt i pulsen på endast några minuter men har även rogivande parkområden runt hörnet såsom Tegnérlunden, Observatorielunden samt Humlegården.

Här finns en mängd vackra originaldetaljer bevarade i form av höga golvsocklar, djupa fönsternischer och vackra spegeldörrar. De väl omhändertagna golven och fiskbensparketten förhöjer charmen ytterligare. Fräscht kaklat badrum med dusch och väl utrustat kök med perfekt utrymme för matplats. Goda förvaringsmöjligheter i hallen.

Potentiell möjlighet att planera om till mini-tvåa. Se inspiration / förslag i alternativa skisser. Godkännande från Brf krävs.

Tidigare beviljat bygglov som sannolikt kan förnyas utan problem enl. nuvarande ägare.

Närområdet har ett rikt utbud av både restauranger och caféer. På ett bekvämt gångavstånd finns nödvändigheter som matbutiker, gym, systembolag och apotek. Goda kommunikationsmöjligheter med Rådmansgatans T-bana runt husknuten.

Missa inte denna ljusa sekelskiftesdröm, välkommen!

- Sekelskiftespärla anno 1881

- Generös takhöjd

- Stambytt fastighet och välskött Brf

- Stora fönster med djupa fönsternischer och fina ljusinsläpp från två väderstreck

- Låg avgift med värme, vatten, bredband (100 Mbit) och kabel-tv inkluderat

- Bästa adress Norrmalm / Vasastan

- Utmärkta kommunikationsmöjligheter med Rådmansgatans T-bana runt knuten