BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Hedenströms väg 13. 5/5 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

En av föreningens bästa 4:a högst upp som släpper in ett otroligt ljus med fönster öster och väster.  Ingen insyn i bostaden och planlösningen är optimal och rikligt utrustat med exklusiva tillval. Stora öppna rum samt två stora balkonger med sol hela dagarna. Fantastiskt område där man bor granne med natur och vatten. 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Öppna och härliga ytor som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler och stort matbord för större middagsbjudningar. Från vardagsrummet når man bostadens första balkong perfekt för avkoppling med sol hela dagen. Balkongen är stor och rymmer en sittgrupp och gröna växter.

Köket erbjuder mycket goda arbets- och förvaringsutrymmen. Ljusa skåpsluckor och bänkskiva i ek. Den maskinella utrustningen består av två kyl/frys, inbyggd micro och ugn i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och induktionshäll. Stor matplats för hela familjen.

Bostaden har tre sovrum. Ett master bedroom med goda garderobsutrymmen och som rymmer större dubbelsäng. Från sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger i ett härligt österläge. Balkongen är stor och rymmer enkelt sittgrupp och gröna växter. Bostadens andra sovrum är även rymligt och lättmöblerat. Här ryms större säng och annat möblemang. Bostadens tredje sovrum är lite mindre men det får plats med en dubbelsäng, garderob och ett mindre skrivbord. Vid master bedroom finns en stor klädkammare med praktiskt ELFA garderobssystem.

Stort och fräscht badrum i tilltalande färger med vitt klinkergolv och stora snygga kakelplattor. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i form av skåp. Bostaden har också en gästtoalett med handfat och toalett.

Båtplats finns då och då lediga i området. Med båt kan du ta dig till mysiga ställen som tex Fjäderholmarna, Artipelag och sjörkogen vid Grand Hotel vid Saltsjöbaden med en mysig färd på någon halvtimme. 

Ett förråd tillhör bostaden på ca 3-4 kvm.