BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Hildebergsvägen 24

  • 1.5 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 5351
  • 6368
Värdera din bostad

Beskrivning

På mysiga Hildebergsvägen ligger denna tilltalande och perfekt planerade 1,5:a. Bostaden är belägen med ostört gårdsläge och har stora fönsterpartier med fransk balkong som ger underbar och fri utsikt över gården.

Lägenheten är modern med en mycket välplanerad layout där man har en god balans mellan de generösa sociala ytorna i delvis öppen planlösning och den privata delen som stilfullt avgränsas med en platsbyggd bokhylla. Sovalkoven är tilltagen och rymmer såväl dubbelsäng, arbetshörna och extra garderober. Bostaden har generösa fönsterytor samt lättillgängliga ytor skapar en ljus och luftig atmosfär. Här möts man av genomgående behagliga färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett bra läge i Kajen. 

Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer, service, promenadstråk, lekplatser samt skolor och förskolor. På ca 5 minuters promenad når ni Årstabergs pendeltågsstation samt tvärbana. Nära porten går även buss 145 och 160 som tar en till Liljeholmens Centrum och i andra riktningen mot Älvsjö station och Gullmarsplan. Bekvämt gångavstånd till både Liljeholmens Centrum och Södermalm. Liljeholmsgallerian har all tänkbar service med ett brett urval av butiker, restauranger, mataffärer och service som Systembolaget och apotek. Här finns också anslutning till t-bana, tvärbana och bussar.  

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Vardagsrum - Fokus på umgänge
Rymligt vardagsrum med gott om plats för såväl soffgrupp som för matbord och övrigt passande möblemang. Rummet är ljust och luftigt och karaktäriseras av de stora fönsterpartierna med fransk balkong som vetter mot gården. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Hemtrevligt kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matplatsen skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Skåpsinredning i vitt samt svart kakel ovan disk- och arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av spis/ugn, fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Allt snyggt och påkostat från välkända fabrikat.  

Sovalkov - Stor och rofylld
Rymlig och rofylld alkov som avgränsas stilfullt mot vardagsrummet via en platsbyggd bokhylla. Alkoven är stor och har plats för med dubbelsäng och arbetshörna. Här finns även perfekta förvaringsytor via rymliga garderober med skjutdörrar.  

Badrum 
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grön fondvägg. På golvet ligger ett grått klinkergolv.  Badrumsutrustningen består av toalett, dusch, handfat, spegel och förvaringsskåp. Förberett för tvättmaskin.  

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp bostaden på ett fint sätt. I hallen finns goda avhängningsmöjligheter. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd om cirka 4 kvm.