BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Anna Sandströms Gata 4

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld

Beskrivning

Välkomna till denna ljusa välplanerade 4:a med smart planlösning och charmig balkong i attraktiva Fruängen.

Lägenheten om 80 kvm är belägen på Anna Sandströms Gata 4 i eftertraktade Fruängen med ett lugnt läge i välskötta bostadsrättsföreningen Brf Damhandsken. Här finns generösa ytor, ljus och rymd, genomgående ekparkettgolv samt en trivsam balkong med härlig eftermiddagssol som sträcker sig fram till kvällen. Ett eftertraktat boende i lugna och trivsamma kvarter med omedelbar närhet till Fruängen centrum och bra kommunikationer som tunnelbanans röda linje och bussar, fina promenadstråk, vackra grönområden, mataffär, café samt restauranger såsom Långbro Värdshus.

- Trivsam balkong
- Goda förvaringsmöjligheter
- Avskilt lugnt läge med närhet till park
- Genomgående vackra trägolv
- Väldisponerad planlösning med fönster åt två väderstreck
- Fräsch tvättstuga med modern utrustning
- Nyligen stambytt med dubbla badrum
- Goda kommunitkationer med tunnelbanans röda linje, bussar samt SL Servicebuss som stannar i området
- Välskött förening med låg belåning, välrustade fastigheter och tillgång till olika parkeringsmöjligheter

Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med sol i princip hela dagen. Vidare finns köket separat utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt. Nyrenoverat badrum i helkaklad regi med dusch och glasväggar, toalett samt möjlighet till tvättmaskin samt golvvärme. Dessutom finns en mindre gästtoalett att tillgå.
Lägenheten disponerar även över generöst med förvaring och tre välplanerade sovrum. Delvis utrustade med ljudisolerade dörrar. Gott om förvaring tack vare klädkammare och garderober.

Fruängen naturliga karaktär är påtagliga i den lummiga omgivningen trots närheten till innerstaden! Nära till välsorterade matbutiker och resturanger.

Brf Damhandsken är en mycket trevlig förening med 87 lägenheter. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, en stor parkering med varierande typer av parkeringsmöjligheter samt förråd till alla lägenheter.

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med närhet till Mälaren och andra trevliga grönområden! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med närhet till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.