BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Mobilgatan 11, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 5454
  • 2049
  • 4406
Värdera din bostad

Beskrivning

I ett fantastisk läge hittar ni denna gavel 3:a (som enkelt går att göra om till en 4:a, se alternativ planlösning) högst upp i huset bland takåsar och trädtoppar. Lägenheten utmärks av generösa fönsterpartier som låter ljuset flöda fritt. Lägenheten erbjuder en rymlig balkong med både för- och eftermiddagssol. Bostaden ligger i ett attraktivt och barnvänligt läge vid Telefonplan. Garage finns i huset!

Lägenhet är mycket välplanerad och erbjuder rejäla fönsterpartier i tre väderstreck som släpper in rikligt med ljus in i lägenheten. Det erbjuds delvis öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och låter ljuset flöda fritt genom rummen.

Ett stilrent och modernt fullt utrustat kök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, kyl/frys, fläkt, diskmaskin, matavfallskvarn samt integrerad ugn och micro. Tack vare att lägenheterna i föreningen har en matavfallskvarn så bidrar ni till en bättre miljö. Det är både praktiskt och ekonomiskt.

Invid köket bredvid fönstret finns det gott om utrymme för matplats för stora sällskap 8-10 personer. I detta utrymme går det med enkla medel att dela av detta rum till ett extra sovrum om så önskas.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den högt belägna balkongen som vetter delvis mot skogen. Balkongen erbjuder söderläge och under sommartid blir balkongen som ett extra rum, här har man möjligheten att grilla, det ryms både bord, sittgrupp och mycket mer än så.

Lägenheten har två rymliga nymålade sovrum som har bra förvaringsmöjligheter. Det ena sovrummet är något större med plats för dubbelsäng, sängbord samt mycket bra förvaring tack vare garderober. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum, gästrum eller arbetsrum.

Hallen är mycket rymlig med goda avhängningsmöjligheter samt bra förvaring i form av en rymlig klädkammare/förråd. Det finns även ett tillhörande förråd till lägenheten vid våning 1. Invid hallen finner ni det stilrena badrummet med vita kakelplattor samt en snygg röd fondvägg som matchar det gråa klinkergolvet. Utrustningen består av duschhörna med glasdörrar, kommod med matchande spegel och en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring både ovan och under.


Varmt välkomna på visning!