BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Kaj 8, 7 tr

  • 2 rum och kök
  • 41 kvm
  • 2.895.000 kr Utgångspris
Värdera din bostad

Beskrivning

Lyxiga och bra placerad två i Tollare som ligger precis nere vid vattnet 7 trappor upp i huset. Vackert ljusinsläpp och trevlig planlösning!

Vacker sjöutsikt från balkong och fönster i fil mot Lännerstasundet. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från balkongen. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning med öppet mellan kök och vardagsrum. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad ek, snyggt vitt klinker i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar i moderna kulörer. Generöst kök för en liten 2 rok som har exklusiva materialval i form av bänkskiva i grå kvartskomposit, vitvaror av hög kvalitet där det finns kyl/frys, diskmaskin, varmluftsugn och diskmaskin. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna för kombinerad tvätt- och torktumlare med arbetsbänk ovan. Fin kommod, wc och tjusigt badkar på tassar. Självklart finns det komfortgolvvärme i badrummet. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen precis intill kajen 

- Ljus och väldisponerad bostad

- Öppen planlösning

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage.

- Yteffektiv 2rok 7 tr upp

- Stenkast från kommande ångbåtsbrygga, badplats, bryggan över till Mårtens holme och restaurang. 

- Perfekt sovrum

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 7, hiss finns. Lägenhetsnummer 4-1603. Föreningen BRF Tollare Marina FEL.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 2.895.000 kr Utgångspris. Månadsavgift 2 453 kr (Värme, kallvatten ingår). Andel i föreningen är 0.648 %.

Driftskostnad

Totalt 270 kr/mån (3 240 kr/år) varav El 150 kr/mån, Försäkring 120 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Allmänt
Lägenheterna upplåts med bostadsrätt och föreningen omfattar totalt 97 st lägenheter samt 1 lokal. Det kommer finnas 97 st parkeringar för bil och 2 st för MC.

Förråd
Varje lägenhet har tillgång till ett lägenhetsförråd. De är placerade i källaren och på gården.

Värme och ventilation
Ventilation via FTX som är en mekanisk ventilation där värmen fråninomhusluften tas tillvara i samband med att den ventileras ut för att på ett energibesparande sätt värma den nya luft som tillförs lägenheterna. Husen värms upp av fjärrvärme och lägenheterna är utrustade med vattenburna radiatorer och värms via dessa.

El
Individuell mätning av förbrukning av el, gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Vatten
Individuell mätning av förbrukningen i varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen tecknar avtal med vattenleverantör och gemensamt avtal finns i föreningen och debiteras lägenhetsinnehavaren.

Tv och internet
Lägenheterna har så kallade Triple-playuttag och är förberedda för bredband, telefoni och digital-tv. Möjlighet att aktivera/ändra funktionen på uttag genom korskopplingskablar i lägenhetens IT-skåp. En tv-box samt fria tv-kanaler (must carry) ingår i månadsavgiften, därutöver kan respektive bostadsrättsinnehavare beställa utökade abonnemang.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns ett kombinerat styrelse-/övernattningsrum, teknikrum, barnvagns-/rullstolsrum, lägenhetsförråd samt cykelrparkering i garaget.

Parkering

Fastighet
Föreningen äger del av fastigheten Tollare 1:140.

Avgifter
En överlåtelseavgift om 2,5% av prisbasbeloppet tas ut vid försäljning av bostadsrättshavaren. Vid upptagande av lån så tas en pantsättningsavgift ut om 1% av prisbasbeloppet.

Områdesbeskrivning

I Nacka växer skärgårdsstaden Tollare expansivt fram och här har man bevarat anor från 1400-talet som ska göra sig påminda i den moderna vardagen. Tollare är ett fantastiskt område där både naturen, vattnet och storstan är i fokus. Området började bebyggas under 2012 och fortsätter kontinuerligt att växa med allt från små ytsmarta lägenheter till stora takvåningar och friliggande hus med unik arkitektur. Tollare förväntas vara färdigbyggt under 2020 och beräknas då försett drygt 1 100 familjer med nya unika hem. Här finns någonting för alla åldrar - familjeliv och egentid, jobb och fritid samt natur och storstad.

I området finns en mindre livsmedelsbutik för dina vardagliga behov. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig. För den som önskar större shopping finns bland annat Nacka Forum med 150 butiker, caféer och restauranger inom räckhåll, samt Sickla Köpkvarter och Orminge Centrum.

Flertalet förskolor och skolor finns i närheten. På fritiden finns många olika aktiviteter för barnen, allt från naturliv till idrotter av olika slag.