BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsvägen 32, vån 8 av 9

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 7159
  • 4188
  • 5091
Värdera din bostad

Beskrivning

Exklusiv och perfekt planerad lägenhet högt upp i huset, vån 8 av 9 med rymlig balkong om ca 13 kvm. Balkongen erbjuder kvällssol med fantastisk sjöutsikt över så väl Trekanten som Mälaren. Bostaden har allt man kan tänka sig; Bästa solläge i väster, fantastisk utsikt även in mot City samt belägen i dynamiska Liljeholmen med Stockholms kanske bästa kommunikationer! Tunnelbanan ligger ca 70 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter.

Lägenheten erbjuder ett ljust vardagsrum med generösa och ovanligt stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Från vardagsrummet ser ni även den fantastiska utsikten mot City. Invid fönstret finns det gott om plats för matbord för stora sällskap.

Lägenheten erbjuder delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Ett stilrent renoverat kök med exklusivt hexagon kakel i Carrera-marmor som elegant matchar med komposit bänkskiva. Köket erbjuder gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl/frys, fläkt, diskmaskin samt integrerad micro.

Lägenheten har ett bra sovrum som har fått en fin väggkulör. Rummet erbjuder bra förvaring tack vare inbyggda garderober.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra förvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet som är mycket smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar och matchande Carrera-marmorgolv. Utrustningen består av en toalett, kommod med matchande spegelskåp, dusch med glasvägg, golvvärme samt en mycket praktisk tvättavdelning med förvaring både ovan och under.

Varmt välkomna på visning, missa inte poolen på gården!