BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Örnsberg/Aspudden

Hägerstensvägen 209

  • 1 rum och kök
  • 30 kvm
  • Såld
  • 8077
  • 5083
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
En trappa upp i huset finns den här underbara lägenheten som är riktigt välplanerad. Under sommarhalvåret blir den soliga balkongen till ett extrarum där man gärna umgås med vänner. Köket är trevligt med fönster och matplats. Det rymliga rummet har plats för soffa, tv-möbel och säng. Badrummet är stambytt och hallen har bra avhängningsytor samt garderobsförvaring.

Här bor du i charmiga Örnsberg, en kort promenad från t-bana och serviceutbud. Med t-banan tar du dig till Stockholm C på 14 minuter.
Örnsbergs klippbad är perfekt för varma sommardagar. Ytterligare en bit bort tar Aspudden vid med en härlig småstadskänsla. I Aspudden finns trevliga caféer, restauranger, butiker och mataffär.
I närheten finns också Vinterviken med kolonilotter och populära caféet Winterviken samt Liljeholmens centrum med dess stora galleria.

Balkong
Den charmiga balkongen blir till ett extrarum under sommarhalvåret. Balkongens placering bjuder på härliga soltimmar från tidig dag fram till ca. kl. 17. Här kan du  möblera med en utemöbel och en massa växter.


Rum
Ljust och trivsamt rum med utsikt över balkongen och den grönskande omgivningen. Här finns plats för en soffa, soffbord, TV-möbel samt en säng. Golvet i rummet och hallen är nylagt och väggarna är också nyligen målade i en modern nyans.

Hall
Från hallen får du en fin blick över hemmet - badrummet till vänster, köket rakt fram och rummet samt balkongen till höger.
Här finns plats för att hänga av ytterkläder och skor. En snygg garderob med skjutdörrar och spegelglas finns också här.

Kök
Det fina köket har plats för ett matbord för 4 personer och en annan trevlig detalj är fönstret som gör köket ljust och trivsamt. De vita släta köksluckorna bryter av snyggt mot den mörka mosaiken ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av gasspis, fläkt samt kyl/frys. Plats finns för en mikro.

Badrum
Smakfullt och stambytt badrum som går i en ljus färgskala. Här finns ett badkar, handfat med kommod, badrumsskåp med spegelglas samt en WC. Ett plus är det öppningsbara fönstret som också gör badrummet ljust.