BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vattugatan 9

  • 4 rum och kök
  • 107.5 kvm
  • Såld
  • 3529
  • 6388
Värdera din bostad

Beskrivning

Renoveringsmöjlighet på Vattugatan!

Högst upp i huset med balkong i sydöst i en stabil och omtyckt förening, säljs nu en perfekt planerad fyra. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata vid Tornparken och erbjuder stora rum att trivas i. Detta är lägenheten för er som vill sätta er egen prägel på ytskikt men där alla stora renoveringar redan är gjorda. Föreningen har nyligen renoverat, fasad, balkonger och fönster samt bytt el och stammar.

Lägenheten har en välkomnande hall med gott om plats för avhängning och skor, platsbyggda garderober samt nyrenoverad gästtoalett. En inre hall förbinder rummen. Rymligt sovrum mot gården som idag disponeras som TV- och gästrum. Väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp och matbord för sociala umgängen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Väl tilltaget kök med modern utrustning och plats för matbord. Mindre sovrum/arbetsrum i anslutning till kök. Nyrenoverat badrum med dusch. Stor balkong med gott om plats för sittplatser och planteringar.

Föreningen erbjuder gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, lummig gård med grillmöjligheter, takterrass samt festlokal och övernattningsrum att hyra samt parkeringsplats enl. kö.
Här bor ni på en lugn återvändsgata vid Tornparken i hjärtat av Sundbyberg med småstadskänsla och närhet till allt. Sundbyberg har ett levande utbud av restauranger och affärer och det är nära till sköna grönområden såsom Tornparken, Lötsjön, Råstasjön samt Ursviks motionsområde. Det finns mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana. Stockholm city är bara några minuter bort!

- Möjlighet till snabbt tillträde
- Högst upp i huset, med hiss
- Balkong
- Alla stora renoveringar gjorda så som stammar, el, hiss, fasad och fönster
- Stora väldisponerade rum
- Bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober
- Mysigt belägen på återvändsgata vid Tornparken
- Endast ett par minuters promenad till T-bana & buss
- Nära till mataffär, Sundbybergs Centrum samt Signalfabriken