BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö - Mörtnäs

Solbacken 14B

  • 4 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en helt unik bostadsrätt i ett fristående hus med en magisk uteplats i trä och gräsytor med sol hela dagen och vacker solnedgång. Här bor du med fulla villa känslan med 9 liknande hus i föreningen. Bostaden är bra planerad med dess 80 kvm om 3 rok plus loft med vackra glaspartier mot altan och gräsytor. Ett otroligt lugnt och barnvänligt område med trevliga grannar. 

Bostaden är bra planerad på 80 kvm om 3 rok med ett stort loft om ca 12 kvm. Bostaden har enhetligt vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. I bostaden finns spottar utplacerad i taket. Utanför badrummet finns vindsluckan upp till vindsförrådet. Uteplatsen är väldigt generös, ca 36 kvm, med plats för både soffgrupp, ett större matbord, grill m.m. Utanför uteplatsen finns fina gräsytor där man tar hand om sin egna yta närmast bostaden för att hålla det fint. Från uteplatsen i sydväst får man en vacker vy när solen går ner mellan träden och himlen nyanseras i häftiga färger. 

Bostaden värms upp med vattenburen golvvärme. Extremt billig bostad i drift då solcellerna genererar bostadens energiåtgång där du också kan sälja överskottet vilket brukar sluta med att på årsbasis inte har några elkostnader. En parkeringsplats ingår och vid parkeringen finns ett större förråd med gott om utrymme.