BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Råsunda

Gustafsvägen 8, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • 5.200.000 kr / Såld

Beskrivning

Välkommen till Gustafsvägen 8 i hjärtat av Råsunda ligger denna charmiga och unika etagelägenhet högst upp i välrenoverad fastighet från 1939. Här bor ni med ett toppenläge nära både T-bana Solna Centrum, tvärbanan och pendeln vid Solna station. Lägenheten är ljus och är synnerligen välplanerad som upplevs som betydligt större på plats. Många vackra originaldetaljer och samtidigt praktiska funktioner i ett modernt och renoverat kök samt två bra badrum. Härlig balkong i rakt söderläge som vetter mot Södra Långgatan.

Direkt när ni kliver in i hallen känner ni att detta är något alldeles extra och unikt. Här får ni gott om plats för ett mindre möblemang samt avhängning av ytterkläder. Utmärkta förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna. Sovrummet har en rofylld atmosfär med utrymme för dubbelsäng 180 cm och gott om förvaringsmöjligheter i Elfa-system längs ena väggen samt förvaringsutrymme och med möjlighet till arbetsplats under trappan. Genomgående parkett på nedre plan samt ljusa målade väggar.

Två helkaklade och ljusa badrum varav det ena på nedre plan med wc, handfat dusch och både tvättmaskin samt torktumlare (2019). Badrummet på övre våningsplanet har bubbelbadkar, wc och handfat. Båda badrummen har klinkergolv med golvvärme vilket ger en ökad komfort.

Bostaden är utrustad med ett modernt renoverat kök i en halvöppen planlösning mot vardagsrummet med stilrena materialval och samtlig maskinpark, fina luckor samt beslag och kakel ovan arbetsbänk ger ett stilrent intryck. Här finns gott om förvaring i flertalet skåp och lådor samt gott om arbetsytor för matlagning där hela familjen får plats. Vardagsrummet har plats för matbord för 6-8 personer och stora fönster i gavel som släpper in härligt ljus. Från vardagsrummet når ni utgången till den härliga och rymliga balkongen. Här får ni rakt söderläge och solen under hela dagen fram till eftermiddag / kväll och en fri utsikt över omgivningarna.

Fin trappa leder er upp till det övre våningsplanet. Härligt vardagsrum (alt. möjligt sovrum) med fint ljusinsläpp från två håll. Takbjälkarna med infällda spotlights, murstocken, snedtaket och braskaminen gör rummet riktigt trivsamt och detta till ett boende utöver det vanliga. Smart extraförvaring på kattvinden. Bra med ljusinsläpp via stora fönsterpartier med en spektakulär utsikt över Råsundas takåsar. Här får hela familjen plats och lägenheten är i ett inflyttningsklart skick. Till lägenheten hör även ett stort vindsförråd smidigt belägen en halv trappa upp från lägenheten. Föreningen har även en trevlig gemensam takterrass.

Gustafsvägen ligger med ett mycket lugnt och omtyckt läge med en välsorterad COOP-butik rakt över gatan. Ca 10 minuters promenad till såväl Solna centrum som Mall of Scandinavia och Friends Arena. För dig som pendlar är bostadens läge optimalt. Här bor man mycket nära pendeltågsstationen (Solna station), busshållplats och tunnelbana. Tunnelbanan finns inom kortpromenadavstånd (Solna C), buss 515 avgår från Råsundavägen mot Odenplan eller Sundbyberg. Tvärbanan (Solna station- Sundbyberg-Alvik) trafikerar från Solna station. Det finns flera grönområden inom promenadavstånd såsom Råsta- och Lötsjön samt Hagaparken. Simhall och träningsanläggning finns inom någon minuts gångavstånd. Flera skolor och förskolor finns i närheten. Ett fantastiskt läge nära både grönområden och med allt det bästa Råsunda har att erbjuda.

Varmt välkomna att boka in er på privat visning av detta inflyttningsklara drömboende!

- Unik etagelägenhet med ogenerat läge, nyrenoverat kök, två badrum och värmande braskamin
- Ljust läge högst upp i huset och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier
- Extremt välplanerade ytor som upplevs mycket större på plats, tack vare ljus och takhöjd
- Påkostat kök med fina vitvaror b.l.a diskmaskin, gashäll, kolfilterfläkt och inbyggnadsugn (el)
- Stambytt och helkaklat badrum på nedre plan med dusch och badrum på övre plan med badkar
- Inflyttningsklart där både ytskikt, badrum och kök är i ett mycket gott skick!
- Gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och tillhörande vindsförråd
- Välbevarad fastighet där samtliga stora renoveringar är utförda med stabil ekonomi och gemensam takterrass
- Nära både T-bana, pendel vid Solna station, tvärbana och buss ca 15 min till Odenplan alt. cykelväg på ca 20-25 min