BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gribbylund

Alliansvägen 59

  • 5 rum och kök
  • 134 kvm
  • Såld
  • 6390
  • 4174
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen ett välskött radhus med hörntomt mot allmänning till salu! Huset är renoverat med stilfulla och påkostade materialval och planlösningen är helt optimerad med stora sällskapsytor. När du kliver in i entrén möts du av en väldigt varm och inbjudande känsla. Härifrån nås köket som har en härlig rymd men även goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Stort och insynsskyddat vardagsrum med utgång till altan i västläge. I huset finns tre sovrum varav ett är beläget på nedre plan och som idag användas som tv-rum. Huset är praktiskt med badrum på vardera våning och dessutom möjlighet att skapa ett fjärde sovrum.

På husets framsida finns en mindre altan med plats för utomhusmöbler. På baksidan finns ett stort och härligt trädäck med plats för loungedel och matbord. Baksidan vetter mot väst med sol under eftermiddagen. Trädgården är lättskött med lite gräsmatta runt huset.

Hela huset är mycket välskött och de stora renoveringarna är redan utförda såsom fasad, utomhusmiljöer, badrum och kök. Samtliga ytskikt är fina och golven är i gott skick. Lägg där till två stora förråd och ett eget garage och du förstår att detta är ett hem att trivas i!