BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg/Minneberg

Svartviksslingan 1

  • 4 rum och kök
  • 91.5 kvm
  • Såld
  • 5280
  • 5868
Värdera din bostad

Beskrivning

Ett av områdets bästa lägen centralt i Traneberg. Nära till tunnelbana och Alviks Torg, men samtidigt med Ulvsundasjön precis runt hörnet och grönområden precis utanför dörren. I fastigheten åtnjuter du även hiss vilket är sällsynt i Traneberg. Vidare förfogar föreningen över en uthyrningslägenhet, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt parkering- och garagemöjligheter. Till tunnelbanan går du dörr till dörr på några få minuter likväl som till Alviks torg där du har matbutiker, gym, banker och trevliga restauranger. Ett oerhört praktiskt läge nära Mälaren i en lugn och skön omgivning med härlig grönska. Utöver tunnelbanan finns även tvärbanan nära till hands som tar dig norrut via Sundbyberg till Solna och söderut via Essingeöarna och Liljeholmen till Sickla. Dessutom kan du ta dig genom Bromma med Nockebybanan samt att det finns bussar för lokala transporter.

Genomgående ljus lägenhet med en delvis öppen planlösning och ett underbart ljusinsläpp. Rymligt kök med plats för matbord. Här har du gott om förvaring, bra med arbetsyta i ett fräscht och charmigt kök. Fullt utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt samt fullstor integrerad diskmaskin. Vitvaror från Elektrolux samt Whirpool. Helkaklat och fräscht badrum med badkar, dusch, toalett, handfat och förvaring. Den lilla gästtoaletten går att nyttja som toalett, möjligheten att installera tvättmaskin finns också för vilket det är förberett. På andra sidan av den praktiska hallen finner du master bedroom som har plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Dessutom finns här ett par ordentliga garderober med smart förvaring! Vardagsrummet erbjuder matplats, soffgrupp samt TV-hörna. Vidare finns ytterligare två rymliga sovrum samt en kontorshörna. Som kronan på verket har lägenhetens balkong bästa solläge utan insyn! En genuint genomtänkt och trivsam lägenhet!

 

- Balkong utan insyn
- Stabil förening med övernattningslägenhet
- Några minuter till tunnelbanan
- Trevlig lägenhet i mycket bra skick!
- Optimal planlösning
- Rymligt förråd
- Hiss i fastigheten
- Fönster i tre väderstreck


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad från centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet med hiss och övernattningslägenhet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

Varmt välkommen på visning.