BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge Centrum

Förrådsvägen 22

  • 1 rum och kök
  • 35 kvm
  • 1.995.000 kr /BUD
  • 7535
  • 1051
Värdera din bostad

Beskrivning

Här erbjuds ni 35 kvm på 4 trappor, i absoluta toppskick, med ett av Huddinges mest eftertraktade lägen. Lägenheten byggdes 2017 och har sen dess haft en och samma ägare vilket gör att den i princip är i nyskick. Det finns ett toppmodernt badrum och ett kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Pricken över i ett är den magiska balkongen som har ett fantastiskt lugnt och högt läge mot innergården. Här kan ni avnjuta många lugna stunder eller trevliga middagar. Garage finns i huset. Det är bara att flytta direkt in! 

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 1 rum och kök . Lägenhetsnummer 2-1306. Föreningen BRF Moroten i Sjödalen.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.995.000 kr /BUD. Månadsavgift 2 174 kr (bredband, Värme, Vatten ingår). Andel i föreningen är 0.009706 %.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Överlåtelseavgift

1 120 kr. Betalas av köparen.

Områdesbeskrivning

Huddinge Centrum – Välkommen till dina kvarter
Här bor ni med ett unikt läge invid Huddinge Centrum som är ett levande centrum med öppna gator och välkomnande torg. Här blandas köpcentra med mindre torg som Forelltorget och Sjödalstorget, som tillsammans erbjuder ett brett utbud av butiker fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mycket mer. Här finns både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Huddinge Centrum är mer än shopping, det är en mötesplats för alla Huddingebor och besökare där du finner ett mångsidigt utbud av nöje, service, kultur, caféer och restaurangermed väldoftande maträtter från världens alla hörn.

Huddinge Centrum genomgår just nu en stor upprustnings- och moderniseringsperiod. Resultatet blir en upprustad stadskärna där den unika torgmiljön bevaras, samtidigt som ny modern arkitektur tillkommer. Välkommen till ett spännande möte mellan 1950-tal och 2000-tal!

Kommunikationer 
Huddinge har mycket bra kommunikationer och hit tar man sig enkelt med såväl pendeltåget, buss som bil. Pendeltågsstation Huddinge ligger i Huddinge centrum och tar dig till Stockholm Central på ca 13 minuter. Flertalet busslinjer trafikerar också med bland annat buss 173 som tar dig till Kungens Kurva. För den bilburna tar Huddingevägen er in till Stockholm innerstad på ca 15 min. 

Fritid, natur och rekreation
I Huddinge har man nära till både naturen och fina sjöar som Trehörningen med dess mysiga badplatser. För den som vill röra på sig finns i Huddinge ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här kan man välja på allt från tennis, fotboll, simning och gym till utförsåkning och downhill i närliggande Flottsbro Bikepark och skidanläggning. Flottsbro är Storstockholms högsta slalombacke och är väl värt att besöka såväl sommar som vinter.  Vid sjön Magelungen i Huddinge ligger även Ågesta friluftsområde som är en frisksportanläggning med motions- och vandringsleder med olika längd(elljusspår 1,0 km - 3,3 km - 6,0 km). Ågesta friluftsområde räknas till en av Stockholms största anläggningar för längdskidåkning. Här byggs ett belyst konstsnöspår som skall stå klart till vintern 2019. Inom friluftsområdet finns bland annat frisbeegolfbana, bollplan, volleybollplan, belyst utegym, båtbrygga och grillplatser. Genom området passerar även en del av Huddingeleden.

Kungens Kurva
I närheten finns också Kungens Kurva där Skandinaviens största shoppingområde ligger. Här finns bland annat Ikea och nöjespalatset Heron City med SF Bio, restauranger, bowlinghall, butiker med mera.

Parkering
Garage i huset samt i området finns mycket bra parkeringsmöjligheter med gratis gatuparkering.