BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö- Långbro Park

Johan Skyttes väg 380

  • 3 rum och kök
  • 87 kvm
  • Såld
  • 7500
  • 4077
Värdera din bostad

Beskrivning

Dubbla balkonger i härliga Långbropark!
Hela lägenheten är i toppskick och mycket trevligt planerad, med öppen planlösning mellan sällskapsytorna. Kök med stor ljus matplats och utgång till balkong om hela 12 kvm i strålande sydvästläge. Stort och lättmöblerat vardagsrum och utgång till 8 kvm stor balkong med förmiddagssol.

- Dubbla balkonger
- 3 rum och kök som i dag är omgjord till en 4:a
- Hiss
- Flera grönområden på bekvämt avstånd
- Närhet till förskolor och skolor

Hall: Stor och välkomnande hall med hatthylla, ekparkett och ljust målade väggar bakom en säkerhetsdörr. I anslutningen till hallen finns en stor klädkammare med klädstång, skoställ samt städskåp. En hall för den aktiva stora familjen.

Kök: Vitvaror är från 2013 av märket Siemens. Ekparkett och tapetserade väggar i en fin ljusgrå färg. Bra arbetsytor och förvaring. Stora kökslådor i vitt och släta köksskåp med takanslutning. Kyl och frys i fullhöjd med överskåp. Inbygd ugn och mikrovågsugn i högskåp. Glaskeramikhäll och diskmaskin med luckfront. Stor matplats vid fönster och utgång till balkong i sydvästläge.

Sovrum 1: Generös plats för dubbelsäng samt skrivbord. Ekgolv och målade väggar i fin ljusgrå färg. Fönsterbänk i kalksten. En stor platsbyggd inredd garderob med skjutdörrar med goda förvaringsmöjligheter.

Sovrum 2: Placerad bredvid köket i söderläge plats för 120 säng, garderob för förvaring samt skrivbord och på ekgolv.

Sovrum 3: I förlängning av hallen finner vi det tredje sovrummet. Plats för 160 säng samt en öppen garderobslösning med design från granit, Rummet har ekgolv och kan även användas som walk-in closet.

Badrum: Fräscht helkaklat badrum med dusch. Klinkergolv med golvvärme och duschvägg i glas. Handfat med kommod. Spegel med ljusramp.Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med överliggande bänkskiva samt generösa överskåp med släta luckor. Handdukstork.

Balkong 1: Nås från vardagsrummet nordöstläge med sol från tidig morgon till lunchtid. Perfekt att äta frukost på.

Balkong 2: Nås från köket i ett fantastiskt sydvästläge.


 

Säljaren berättar:
Lägenheten ligger mitt den grönskade Långbropark och huset är byggd i en stil som passar de intilliggande byggnader som är K-märkta. Från frukostbalkongen blickar man ner på en fantastiskt liten trädgård med tillhörande liten villa som flyttar en tillbaka i tiden. Lägenhetsboende fast med villakänsla. Vi var dom första som flyttade in i denna fantastiska lägenhet som är i toppskick med nära till kommunikationer, mataffärer, skolor och förskolor. Vill man ta en härlig promenad eller kanske ta med sig vänner, familj på picknick har ni parken precis nedan för. Härlig badstrand och restaurang vid Långsjön som man når med ca 10 min promenad. Det finns mataffärer både i Älvsjö, Fruängen och en ICA med ett generöst utbud och en bemannad chark och rättigheter. En mysig oas i vardagen. Långbropark har under bara några år utvecklats till den finaste delen av Älvsjö där du kan köpa ditt färska bröd i bageriet som ligger mitt i parken eller besöka Fredrik Erikssons berömda krog Långbro värdshus som ligger nära men på ett bra avstånd för att inte störa. Till sist, vi kommer att sakna vår pärla, men när barnen flyttar ut gör vi det med!