BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Midsommarvägen 48, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 7295
  • 4459
Värdera din bostad

Beskrivning

I populära Midsommarkransen ges nu tillfälle att förvärva denna charmiga och nyrenoverade tvåa. Bostaden är bland annat påkostad med parkettgolv i alla rum samt med mycket stilrena material- och färgval (2018). Denna moderna lägenhet sammanblandar attraktiva originaldetaljer med nyrenoverad fräschör. Bostaden ligger högst upp i fastigheten och har närhet till grönskande område.

Vardagsrummet erbjuder stora fönsterpartier som släpper in generöst med ljus och skapar en god atmosfär. Här finns det plats för en rejält tilltagen soffa, tv-möbel, samt en matplats för 4-6 personer om så önskas. Genom vardagsrummet kommer du även ut på den härliga balkongen som levererar den eftertraktade kvällssolen.

Köket är stilrent renoverat med mörk bänkskiva som elegant matchar kaklet som går i vitt (2018). Det finns även bra förvaring samt väl tilltagna arbetsytor.

 


Sovrummet har en härlig väggkulör som ramar in fönstret och skapar en rofylld sovplats. Det finns gott om plats för dubbelsäng, sängbord och utmärkta förvaringsutrymmen, tack vare flertalet garderober.

Hallen är välkomnande och rymlig med bra möjligheter till förvaring. Det nyrenoverade badrummet (2019) är smakfullt och modernt inrett med vita helkaklade väggar med matchande grön marmor i hexagon-mönster. Förutom golvvärme och ett uppiggande ljusinsläpp finner du även tvättmaskin och torktumlare, som diskret göms i garderoberna i hallen intill.

Lägenheten är fint belägen vid ett lugnt område med gångavstånd till Midsommarkransen, där röda linjens tunnelbana tar dig in till City på cirka 12 minuter. Bara att flytta in och trivas från dag ett!

Välkommen på visning