BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Mosstenabacken 5

  • 2 rum och kök
  • 49.5 kvm
  • 2.750.000 kr / Såld
  • 3752
  • 2277
  • 1254
Värdera din bostad

Beskrivning

Hörntvåa längst in på återvändsgata med tidsenlig atmosfär och mycket karaktär. Retrodetaljer från 50-talet, stora fönster och balkong i söderläge. Renoverat kök, trivsam planlösning och stambytt helkaklat badrum med badkar. Stor och stabil HSB förening. Lägenheten är belägen på andra våningen i ett välunderhållet punkthus ett stenkast bort från Bandhagens centrum och t-banan.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring på hatthylla, i en klädkammare och i ett städskåp. Vit laminat på golvet och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Rymligt och lättmöblerat rum med stora fönster i två väderstreck och med djup fönsterbänk. Här finns plats för soffa, soffbord, tv-möbel och skrivbord. Utgång till den härliga balkongen i söderläge. Originalparkett i holländskt mönster och vitmålade väggar.

Balkong
Underbar balkong vänd mot söder. Plats för utemöbler och planteringar.

Kök
Renoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor. Utrustat med spishäll, varmluftsugn, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Matplats med plats för fyra personer invid fönstret med mysig utsikt. Laminat på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum
Kvadratiskt och lättmöblerat sovrum med gott om förvaring i en inbyggd garderob. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. Ekparkett på golvet och grönmålade väggar.

Badrum
Stambytt och helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med WC, tvättställ, badrumsskåp, handdukstork och badkar.

Förråd
Ett vindsförråd och en matkällare ingår i överlåtelsen.