BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Setterwalls väg 4, 9tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • 3.150.000 kr / Såld

Beskrivning

Äntligen till salu! Högst upp i huset med milslång utsikt finner du denna magiska hörnlägenhet i populära Finntorp. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till natur, vatten och kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp, extra hög takhöjd, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong i västläge. Låg avgift och stabil förening. I månadsavgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-tv. Detta är en bostad som måste ses.

När man kommer in i bostaden möts man av den mycket trevliga och möblerbara hallen som erbjuder goda ytor för avhängning. Här har man också en rejäl klädkammare som erbjuder generös förvaring. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet rymmer enkelt stor soffgrupp, tv-möbler samt matplats för större sällskap.

Köket är modernt renoverat och perfekt planerat med en stor köksö centralt i köket, hög kvalitet på materialval som bänkskivor i valnöt, marmorspackel samt infällda spottar i taket. Köket erbjuder generösa arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys från Smeg (2018), diskmaskin, inbyggd ugn och induktionshäll.

Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen som ligger belägen i bästa västläge, med sol från eftermiddag till kväll. Här har man fantastiskt utsikt mot Globen, Hammarbybacken och Kvarnholmen. På balkongen får man plats med utegrupp och gröna växter.

Bostadens sovrum når man från hallen. Sovrummet är stort och rymligt och här ryms det större dubbelsäng, garderobsförvaring och annat möblemang om så önskas.

Fräscht badrum som är stambytt i tilltalande färger. Här finns wc, handfat med förvaring, dusch, handdukstork samt tvättmaskin från 2018.

I huset finns ett rymligt förråd som tillhör lägenheten samt cykelförråd och stor tvättstuga. I föreningen ligger ett av Nackas bästa bagerier och sushirestauranger, såväl som närbutik, pizzerior, träningsanläggning, kemtvätt, blomsterbutik, yogastudio mm. I Finntorp har du nära till stan och samtidigt naturområden runt knuten. Ett par minuter bort ligger Järlasjön med härliga badbryggor om sommaren och plogade skridskospår på vintern. I närheten finns även nackareservatet med elljusspår och Sickla köpkvarter med Nobelbergets marknad och kommande t-bana. Uppgång planeras mellan Finntorp och Alphyddan och kommer ta dig till t-centralen på 10 minuter! En promenad längs med nybyggda bryggpromenaden runt Svindersvik tar dig bort till Nacka strand med skärgårdskrog och båtar till Fjäderholmarna och övriga skärgården. Eller varför inte båtpendla in till stan på soliga dagar?

Detta är en bostad ni inte får missa!

 

 - Högst upp i huset med fin utsikt

- Balkong belägen i västläge

- Ingen insyn

- Stora och öppna rum, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

- Genomgående ljusa väggar och golv i valnöt.

- Stambytt badrum

- Stabil och välskött förening