BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Åmänningevägen 19

  • 1 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 5003
  • 2178
  • 2770
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa pärla i hjärtat av Årsta. Här bor man i en ljus och optimalt planerad 1:a med en utsökt balkong i insynsskyddat läge. Nära till kommunikation såsom tvärbana, buss och pendeltåg.

- Balkong
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Ljus lägenhet
- Bra förvaringsmöjligheter
- Optimalt planerad
 

En välkomnande hall med säkerhetsdörr. Parkettgolv och stor separat klädkammare med ingång från hallen. Goda avhängningsmöjligheter.

Rymligt och socialt kök med öppen planlösning samt parkettgolv. En smart planerad köksö med måttbeställd bänkskiva som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Resterande utrustning i köket: Spishäll/ugn, Spiskåpa, Diskmaskin, Kyl/frys.
Utgång till lägenhetens balkong i härligt söderläge.


Fräscht badrum med vita helkaklade väggar och plastmatta på golv. Kombinerat tvätt/torktumlare,  kommod/handfat och badrumsskåp.
 

Med cykel tar man sig till Söder på ca 15 minuter och till centralen på ca 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.