BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge centrum

Kansligränd 20 8tr

  • 3 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 7205
  • 3298
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen välplanerade lägenhet med otroligt välutnyttjade ytor som verkligen bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner. Nyproduktion när den är som bäst från 2017, extremt välplanerad, härlig utsikt med ett suveränt läge till pendeltåg, bussar och service, öppen bra planlösning mellan kök och vardagsrum - harmoni är ordet!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Hela lägenheten i toppskick förstås då den är byggd 2017, generösa fönsterytor i 2 väderstreck i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Ett vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster med milsvid utsikt och solens strålar under dagen och kvällen - perfekt sydvästläge. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar.  

BADRUM
Ett modernt riktigt smakfullt badrum med fint kakel och klinker. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch. Badrumsskåp med god förvaring och spotlight.

KÖK
Ett fint och stilrent kök från med fokus på matlagning och umgänge. Plats för matbord och socialt umgänge, goda arbetsytor och förvaring. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin samt en spisfläkt. 

SOVRUM 1 & 2
Två rofyllda sovrum, ett. I rummen finns plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns plats för garderober och i det mindre finns inbyggda garderober. Möjlighet finns att bygga in garderoberna med klädkammaren för en en utmärkt walk-in-closet, eller kanske varför inte göra rummet större helt enkelt. 

HALL
Välkomnande hall med mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Plats finns för garderob och klädavhängning. 

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.