BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Skärholmen

Falkholmsgränd 31

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 6347
  • 1362
Värdera din bostad

Beskrivning

RENOVERINGS CHANS! Missa inte chansen att förvärva denna välplanerade trerumslägenhet på en av Skärholmens populäraste adresser. Bostaden ligger omringad av grönska, gavelläge med generösa fönsterpartier i tre väderstreck samt en balkong. Lägenheten går att göra om till en 4:a om så önskas.

Det stora vardagsrummet inbjuder till ett socialt umgänge där ljuset flödar fritt tack vare generöst fönsterparti från två håll. Rymligt vardagsrum med plats för en rejäl soffgrupp, TV-möbel och arbetshörna. Detta rum går med enkla medel att göra om till ett extra rum om så önskas.

Lägenheten har två bra sovrum varav det ena sovrummet är större med plats för en dubbelsäng och flera garderober. Härifrån når ni till den härliga balkongen i lummigt läge med eftermiddags- och kvällssol i väster. Det andra sovrummet som också är stort passar utmärkt som sovrum, arbetsrum alternativt gästrum.

Ett praktiskt och välutrustat kök med mycket förvaring och bra arbetsytor. Invid fönstret finns det gott om plats för matbord för ca 6-8 personer.

Badrummet ligger i anslutning till hallen med badkar och tvättmaskin. Stambytt 2016.

Denna lägenhet går inte att missa, välkomna!