BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sätra

Kungssätravägen 18, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 7528
  • 1797
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna optimal planerade och moderna 2:a med en härlig balkong. Detta är en välplanerad lägenhet som har tagit vara på varenda kvadratmeter. Lägenheten passar perfekt för singeln såväl som för paret. Det finns ett tillhörande förråd till lägenheten på samma plan som lägenheten.

Luftigt och socialt vardagsrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som går både i mörka och ljusa färger. Vid innerhallen finner ni bra förvaringsmöjligheter. Även här ligger det rymliga badrummet som har en kombi tvättmaskin/torktumlare.

Lägenheten erbjuder ett ljust och stort sovrum där det ryms utan problem en dubbelsäng, sängbord samt skrivbord. Härifrån ni ut till den härliga balkongen med morgonsol. Balkongen fungerar väldigt bra som ett extra rum sommartid.

Under 2015 var byggnadens design nominerad till Årets Stockholmsbyggnad. Alla som bor i har tillgång till den gemensamma takterrassen med fantastisk utsikt över grönskan. Här kan du avnjuta en middag med goda vänner eller varför inte sjunka ner i spabadet och glömma den stressiga vardagen för en stund. Från lägenheten är det ca 3 minuters gångavstånd till T-banan som tar dig in till Stockholms central på ca 20 minuter. Skärholmens centrum med 200 butiker är bara 1 station bort.



- Socialt och kvadratsmart boende
- Balkong
- Bra förvaringsmöjligheter
- Sovrum med plats för dubbelsäng
- Välplanerat kök med gott om arbetsyta
- Bekvämligheter såsom kombi tvättmaskin/torktumlare
- Oslagbar gemensam takterrass med 2 st bubbelbad och soldäck
- T-bana i närheten av fastigheten