BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Essingen - Kungsholmen

Vänskapsvägen 45, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 22 kvm
  • Såld
  • 8563
  • 2420
  • 3865
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en mycket fin och ljus pärla med flip-flop avstånd till badbryggorna! Lägenheten erbjuder en magisk utsikt med kvällssol ut mot vattnet på en av Stora Essingens bästa adresser!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp.

Luftigt allrum med goda sällskapsytor och matplats intill köket som är i fint skick med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Köket renoverades 2018 och öppnades upp för att få bättre arbetsyta och förvaring. Det utrustades då med nya underskåp samt vitvaror, kombinerad spis/ugn/diskmaskin och ett kylskåp med frysfack. Golvet byttes även ut från mosaik klinker till matchande parkettgolv liknande det i allrummet.

Badrummet är helkaklat och fräscht med dusch och tvättmaskin. Lägenhetens tak och väggar målades 2018. Goda förvaringsmöjligheter finns i lägenheten. Rymligt vindsförråd samt en praktisk matkällare.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Drömboende

- Toppfin och ljus

- Tilltagen takhöjd

- Magisk utsikt med kvällssol ut mot vattnet

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf med låga avgifter