BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Ormingeringen 50A

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 6478
  • 2398
Värdera din bostad

Beskrivning

Yteffektiv 2:a med bra läge i en stabil och välskött förening. Här bor du i en ljus bostad i gavel mot sydväst. Läget är bra med sol på eftermiddagen till kväll på den möblerbara balkongen. 

Bostaden är i äldre väldigt välhållet skick med en luftig och bra planlösning med öppet mellan vardagsrum och kök. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Välplanerat sovrum med plats för säng, klädförvaring och skrivbord. Fräscht original kök i välhållet skick med förnyade vitvaror ommålade luckor och utbytta bänkskivor. Köket är utrustat med en keramikhäll, kyl/frys och varmluftsugn. Gott om förvaring och arbetsytor. En bra matplats mellan kök och vardagsrum med plats för större bjudningar. Det går att sätta upp en vägg för att skärma av kök/matplats mot vardagsrum för den som vill. Balkongen nås från vardagsrum/kök i ett soligt sydväst-läge. Balkongen är fullt möblerbar för avkoppling eller en måltid. 

Badrummet är i välhållet skick från stambytet. Perfekt planerat med plats för tvätt- och torktumlare. Utrustat med handfat med spegelskåp ovan. Dusch med plats för badkar och en wc. Våtrumsmatta och helkaklade väggar. 

Bostaden har genomgående laminatgolv och väggar i ljusa kulörer. Taket är vitmålat. Till bostaden hör ett källarförråd.

Populär förening då alla kostnader är inkluderade i avgiften. Föreningen har fräscha trapphus. Billig parkering och bra faciliteter som kan nyttjas för medlemmarna. 

- Gångavstånd till Orminge Centrum med ett bra utbud av affärer
- Bra balkongläge mot ett soligt västerläge.
- Lägenhet i gavel
- Gångavstånd till bussar dygnet runt
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Stabil förening, ca 3747 kr lån/kvm
- Välhållet original skick 
- Attraktivt storlek där inga innerväggar är bärande