BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Saltängen

Beckasinvägen 37, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 6330
  • 2447
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade mini 2a i populära Ektorp/Saltängen. Lägenheten ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till badsjö, promenadområden, kommunikationer in till city samt affärer i Ektorp Centrum. Mycket bra förening med låg belåningsgrad om endast ca 1500 kr lån/kvm där kabel-tv och bredband ingår i avgiften. Detta är en bostad ni inte får missa!

- Högst upp i huset

- Insynsskyddat läge

- Hög materiell standard

- Helt nya fönster

- Unikt omgjord till en öppen och luftig 2 rok

- Lätttillgänglig och gratis parkering precis utanför porten

- Låg skuldsatt förening med endast 1547 kr lån/kvm (2017)

- Gott om förvaring i två förråd om ca 4 kvm och ca 1 kvm perfekt för bildäck

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder gott om förvaringsutrymmen i form av hatthylla och en klädkammare. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet öppet med köket som erbjuder generösa ytor för större soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Från vardagsrummet har man fint ljusinsläpp i bästa söderläge helt utan insyn med utsikt mot det grönskande området.

Nyrenoverat och toppfräscht kök i smakfulla materialval med vita skåpsluckor, kompositbänkskiva samt carreramarmor på väggarna. Köket är mycket välplanerat med bra arbetsytor och förvaring i skåp. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll/ugn samt en diskmaskin.

Bostadens sovrum är väldigt välplanerat där man får plats med en större säng. 

Stambytt badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Utrustat med wc, dusch, handfat med spegelskåp och tvättmaskin.