BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs

Ängsbacken 19, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 80.2 kvm
  • Såld
  • 4720
  • 5076
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och rymlig 3:a i gavel med fönster i tre väderstreck och en fantastisk balkong i ogenerat västerläge som nås från vardagsrummet! Vackert och påkostat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Varmt välkomna, måste upplevas på plats!

Bostaden är smakfullt renoverad med en optimal planlösning med en stor välkomnande hall. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i tre väderstreck och en trivsam och social planlösning. Välplanerade och generösa sovrum med plats för större säng och klädförvaring. Stilrent och nytt kök från 2017 som är fullt utrustat maskinellt med, spishäll, integrerad diskmaskin, spisfläkt, integrerad fullstor kyl och frys och varmluftsugn samt micro i bekväm arbetshöjd. Gott om förvaring och arbetsytor med en praktisk och trevlig köksö. Bänkskiva i exklusiv kvartskomposit. En naturlig matplats för 6 personer vid fönstret. Generöst vardagsrum med utgång till balkongen i soligt västerläge med fri utsikt. Plats för en stor hörnsoffa, tv-möblemang och kontorshörna för den som vill. Balkongen är fullt möblerbar och är belägen i ett behagligt västerläge en trappa upp i huset där du kan avnjuta härliga måltider.

Badrummet är i välhållet skick. Perfekt planerat med en tvättdel med tvättmaskin, arbetsbänk, vask, städskåp och linneskåp. Vidare in i badrumet finns handfat, spegelskåp ovan med belysning, dusch och wc. 

Till bostaden finns ett stort källarförråd.