BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Tollare

Tollare Kaj 12

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 5268
  • 3068
Värdera din bostad

Beskrivning

Lyxigare och bättre placerad två i Tollare går ej att hitta då denna ligger längst in efter en återvändsgata där inga går förbi varken framför eller på sidan. Magisk sjöutsikt från samtliga fönster med vackert ljusinsläpp och trevlig planlösning!

Hänförande sjöutsikt mot Lännerstasundet med fönster längs hela fasaden. Bostaden har en social och trevlig planlösning där du kan njuta av vattnet och båtarna från samtliga fönster. I föreningen finns bra faciliteter i form av festlokal, bastu, övernattningslägenhet samt generöst med cykelförvaring. Välkomna på visningen och upplev läget på plats!

Bostaden har en genomtänkt planlösning där de sociala ytorna är längst ut mot söder och Lännerstasundet vilket är det mest efterfrågade i sjönära områden. Bostaden håller hög materiell standard med genomgående vitvaxad ek, snygg blank sten i hall och helkaklat badrum. Fönsterbänkar i ljusgrå sten och vitmålade tak och väggar med några väl utvalda fondväggar i snyga och moderna kulörer. Generöst och bra arbetskök som har exklusiva materialval i form av bänkskiva i sten, vitvaror av högsta kvalitet och även en inbyggd vinkylare. Badrummet är stilrent och generöst där det idag finns en praktisk tvätthörna för tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och överskåp. Fin kommod, wc och rymlig dusch med vikbar glasvägg. Självklart fins det komfortgolvvärme i badrummet. Kom på visning så berättar jag mer!

- Belägen i absoluta direkt kontakt med vattnet i tollares lugnaste läge

- Ljus och väldisponerad bostad

- Sociala ytorna är placerad rakt mot söder med utsikten

- Hänförande sjöutsikt

- Bra faciliteter i föreningen såsom övernattningslägenhet, relaxrum med bastu, festlokal, cykelförvaring och ett stort garage.

- Lyxigare 2 rok i tollare går ej att hitta

- Stenkast från gym Puls & Träning

- Stort master bedroom 

- Ett bra förråd våningen under bostaden på ca 4 kvm