BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Djurhamn

Lillgärdsvägen 1

  • 6 rum och kök
  • 219 kvm
  • 6.995.000 kr /BUD
  • 2514
  • 5141
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ert nya drömboende! Belägen på en lugn gata finner man denna unika, lösvirkesbyggdda villa om totalt 219kvm ett stenkast från vattnet. Huset är fördelat på två våningsplan och omringas av en uppväxt gräsmatta med sol från morgon till kväll, beläget bara 50 meter från närmsta brygga. En riktigt skärgårdsidyll! Ni bor med även med gångavstånd både till förskola och skola med årskurs 1-9, samt Djurö centrum. Från balkongen på den översta våningen har man fri utsikt ut över havet och de grönskande omgivningarna. Fastigheten, som är uppförd 2019, håller hög standard och är genomgående synnerligt välplanerad med stora öppna och sociala sällskapsytor. Samtliga ytor är därmed i toppskik med moderna och påkostade materialval, huset har genomgående ljust tapetserade väggar och golven pryds av en vacker ekparkett under vilken det finns vattenburen golvvärme. Det finns ett stort kök med ljus inredning, svart bänkskiva och vitvaror från Bosch samt en stor köksö. Huset har idag fyra sovrum och två rymliga badrum där badrummet på övreplan även har en bastu. Båda badrummen är helkaklade i klassisk stil och har golvvärme, på entréplan kommer det att finans ett lyxigt hörnbadkar med massage i badrummet. För extra comfort finns det en centraldamsugare installerad i huset. Framför huset finns en privat uppfart med gott om plats för familjens båda bilar. Tomten utgörs till största del av en plan gräsmatta med gott om plats för spring och lek. Man har ävven byggt en stor altan runt huset från vilken man kan njuta av solen och blicka ut mot vattnet. Varför inte njuta av en koppkaffe här efter morgondoppet eller ta ett dopp i spabadet, som installerats på altanen, under de kallare vintermånaderna. Bara ett stenkast från huset finns även ett nytt utegym. En modern villa för den kräsna famliljen! 

Fastighetsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Friköpt - Tomt. 6 rum och kök varav 4 sovrum.

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Vatten saknas. Avlopp saknas.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 6.995.000 kr /BUD.

Driftskostnad

Totalt 0 kr/mån (0 kr/år).

Byggnadsbeskrivning

Fastighetsbeteckning
DJURÖ 4:593

Fastighetsrättsliga förhållanden
Självständig, friköpt

Småhusenhet, tomtmark (210)
Mark, värde: 894 000 kr
Summavärde: 894 000 kr

Taxeringsår: 2018

Fullvärdesförsäkrad
Ja

Fakta - Huvudbyggnad
Fasad: Trä
Takbeläggning: Betong 
Stomme: Trä
Fönster: Trä, 3-glas
Ventilation: Frånluftvärmepump Nibe 750
Uppvärmningssystem: Luft/vatten
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten/avlopp

Fiberbredband
Fiberbredband finns ej. 

Inteckningar/pantbrev
Totalt antal inteckningar: 0
Total belopp: 0 kr

Gemensamhetsanläggning Värmdö DJURÖ GA:2
fnr_010267610

Områdesbeskrivning

Djurö – Välkommen till en skärgårdsidyll
På Djurö bor man med ett unikt skärgårdsläge 40 minuter från Stockholm city. Mitt på ön finns ett centrum med sporthall, bibliotek, Vårdcentral, konditori, färghandel, mode och inredningsbutik, blomsteraffär, husdjursbutik och en livsmedelsbutik (ICA). Det finns också flertalet resturanger, så som, Restaurang Björkås, Restaurang Motorverkstaden samt under sommaren även Restaurangen Sjöboden och Vita grindarna. I trakten finns även Djurönäsets restaurang och Vindö krog (på Vindö). Populära bageriet Munken ligger också i närheten. På södra Djurö finns konferenshotellet Djurönäset. Vid Djurö centrum ligger även skolan som håller  förskoleklass till 9:an. Här finns också två förskolor, Djurhamnförskola och Djuröskutanförskola.

Kommunikationer 
Med bil tar man sig till Stockholm city på omkring 40 minuter. Vill man istället åka kommunalt så tar man buss 434 eller 433 (433:an ska vara markerad Djurö och inte Stavsnäs) vilket tar en knapp timme till slussen. 

Fritid, natur och rekreation
Djurö har en idrottsförening. Idrottsföreningen heter Djurö - Vindö IF. Djurö-Vindö IF:s herrfotbollslag spelar i division 7. Fotbollen spelas på Sjösalavallen i Stavsnäs. Innebandyn spelas i Djurö Sporthall. Djurö har även en båtklubb. Sjöhistoriska stigen är samlingsnamnet på tre natur- och kulturstigar på Djurö. Längs stigarna finns sammanlagt 35 skyltar som berättar om skärgårdens historia, natur och kultur. Stigarna finns vid Djurönäset (Klockarudden), Djurö kyrka (Kyrkudden) samt Eriksbergsskogen.