BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg Ösbydalen - Värmdö

Gärdsmygsvägen 27

  • 3 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 10218
  • 2656
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu har ni äntligen chansen att få köpa detta fina och välskötta parhus som sällan är ute till försäljning. Bostaden ligger i ett perfekt läge på en lugn återvändsgata nära badsjö och naturreservat. Här finns även en insynsskyddad tomt i ett härligt solläge med sjöglimt och bara några meter från badsjöar. Bostaden är välplanerad med ljusa sällskapsytor och två stora sovrum samt en oinredd vind med stor potential för övervåning och ytterligare sovrum. Gångavstånd till buss, förskola och skola. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt förvaring i form av garderober. Vidare in i bostaden når man köket som är stort och välplanerat. Här finns goda ytor för stor matgrupp för hela familjen. Köket är genomtänkt med bra förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, ugn/spis samt en diskmaskin.

Från hallen når man även bostadens ljusa och trevliga vardagsrum. Vardagsrummet är väl tilltaget med stora fönster som släpper in rikligt med ljus i bostaden. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med större soffgrupp, tv-möbler samt annat möblemang om så önskas.

Bostaden har även två rymliga sovrum där man enkelt får plats med dubbelsängar och garderobsförvaring.

Stort badrum med dusch, handfat med förvaring, spegelskåp med förvaring, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Från vardagsrummet når man bostadens fantastiska trädgård som ligger belägen i ett ostört läge med grönskande buskar och odlingsmöjligheter. Här finns bland annat rabarberbuskar, krusbär samt vinbär. I direkt anslutning till huset ligger den  nybyggda altanen som rymmer stor matgrupp och grill. Bara några meter från trädgården når man Sjön Ösbyträsk som erbjuder härliga badmöjligheter under sommartid samt skridskoåkning under vintertid. Alldeles intill finns även en lekplats i ett lugnt och bilfritt läge. Detta är en bostad som ni inte får missa! Varmt välkomna på visning!

- Välplanerat parhus i ett fantastiskt läge.
- Stor tomt med odlingsmöjligheter.
- Direkt närhet till badsjö
- Stora och öppna rum