BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hallandsgatan 30, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 5589
  • 4622
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad tvårummare belägen i hjärtat av Södermalm omgiven av lummig parkgrönska och närhet till vatten!

Genomgående mycket välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus och mycket trivsam med smakfullt bevarad charm från 20-talet. Generös takhöjd samt tre stora fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare stora fönsterpartier i två väderstreck. härifrån får du en härlig utsikt över Rosenlundsparken och en direkt känsla av natur med grönområde utanför fönster. Helt insynsskyddat läge högt upp i huset. Vardagsrummet ger plats för både middagsbord och soffgrupp.

Köket har nyligen renoverats och har allt man kan önska, utrustat med induktionshäll, kyl & frys, inbyggnads ugn & micro, diskmaskin och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Utöver detta har nuvarande ägare byggt smarta förvaringslösningar som harmoniserar med stilen på köket. Vidare in finner vi ett nyrenoverat badrum (2019) med golvvärme, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och bra förvaring i kombinerat handfat med kommod och badrumsskåp med spegel.

Stabil och välskött förening med många stora renoveringar gjorda och god ekonomi.

- Insynsfritt & högt läge på lugn återvändsgata med lite trafik
- Rymligt källarförråd
- Fullt utrustat och välplanerat kök med bra arbetsytor
- Vacker & välbevarad fiskbensparkett
- Ica & Coop nås på några minuters promenad
- Möjlig 3:a
- Flexibelt tillträde

Kontakta mäklare Andreas Nyberg på 070-390 82 90 för mer information.

Varmt välkomna på visning!