BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsgränd 10, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 71 kvm
  • Såld
  • 9486
  • 17133
Värdera din bostad

Beskrivning

Med himlen runt hörnet och Stockholms stad i förgrunden finns detta underbara hem högt belägen på Nybohovsberget. Här kan Stockholm beskådas genom alla årstider.

Möjlighet att skapa en optimalt planerad 4:a om så önskas. Se alternativ planlösning.

Superfin nyrenoverad bostad med alla rätt. Lägenheten är omsorgsfullt och smakfullt renoverad det senaste året. Hela bostaden har fått nya fina ytskikt, väggar, tak och golv. De generösa fönsterytorna ger tillsamans med hemmets ljusa fina färgsättning en härlig känsla av ljus och rymd.

En varm och trevlig bostad att längta hem till. Välkommen hem på visning.

Vardagsrum
Från hallen nås hemmets underbara vardagsrum. Skådespelet av hela Stockholm stad utspelar sig utanför fönstret. Här befinner du dig på 5 tr upp i huset som i sin tur är högt belägen i området vilket ger obeskrivbar panoramavy över Stockholm. 

Kök
Supertrevligt, rymligt och nyrenoverat kök med matplats för 5-6 personer. Det sobert utförda högkvalitativa köket är väl genomtänkt och inga detaljer har lämnats åt slumpen. Överskåpen är i gråbestad furu med superfin ådring ger en känsla av kvalitét. Bänkskåpen är i vitt och här har ägaren valt en vit inbyggnadsugn. Den vita ugnen tillsammans med de helintregrerade vitvarna gör att de smälter in. De generösa arbetsbänkarna är i en snygg och praktisk kompositsten. Välutrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt och kyl/frys. 

Sovavdelning
Avskilt från de sociala ytorna finns sovrumsavdelningen. Från hallen i sovavdelningen finns en rymlig klädkammare vilket gör fristående garderober överflödiga.

Sovrum 1
Detta rum vetter precis som vardagsrummet med fantastisk vy över Stockholm stad. För den som behöver ha fler rum går detta rum att dela av till 2. Se alternativ planlösning.

Sovrum 2
Det större sovrummet vetter mot fastghetens lugna trevlig baksida med prunkande gård och grönska. Här ryms dubbelsäng och förvaringsmöbler för den som önskar. Lägenhetens badrum nås direkt från detta sovrum. Härifrån nås även den soldränkta inglasade balkongen.

Badrum
Nytt fint badrum med vita helkaklade väggar och eluppvärmt klinkergolv. Utrustat med wc, tvättställ, dusch med vikbara glasväggar och tvättmaskin.