BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Flemingsberg

Terapivägen 14B, vån 10 av 11

  • 3 rum och kök
  • 85 kvm
  • Såld
  • 7497
  • 3606
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden och området
Högt upp i huset, på våning 10 av 11, väntar den här underbara lägenheten! Det som utmärker bostaden är den milsvida utsikten och det snyggt renoverade köket. De två sovrummen är rymliga och vardagsrummet ligger helt fritt från insyn.

På promenadavstånd från bostaden har man all nödvändig kommunikation såsom pendeltåg och buss. Familjevänligt område med närhet till Flemingsberg centrum, Huddinge sjukhus, flertalet matbutiker och gym. Utveckligen av området har gjort Flemingsberg till en knutpunkt i Stockholm som erbjuder allt man kan tänka sig behöva.

Hall 
Det första man lägger märke till innanför ytterdörren är ljusinsläppet och utsikten som avslöjas när du tittar in mot vardagsrummet. Hallen är alldeles lagom i storlek och har gott om avhängningsyta. Det finns också plats för en byrå och en spegel.

Sovrum 1 
Ett rofyllt rum utan någon insyn. Från fönstret har du utsikt över innergården som under sommarhalvåret bjuder på härlig grönska. Här finns plats för säng och nattduksbord. Längs ena väggen finns plats för garderober. En trevlig detalj är fönsterpartiet med utsikt över balkongen.  

Sovrum 2 
Bostadens andra och största sovrum har också ett ostört läge utan någon insyn. Här kan du möblera med en säng, nattduksbord och förslagsvis en bokhylla.

Smakfullt renoverat kök - med utgång till balkongen
Det snygga köket är praktiskt utformat med gott om skåpförvaring och bänkyta. De vita profilerade köksluckorna bryter av snyggt mot den mörka bänkskivan. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, diskmaskin och induktionshäll. Intill fönsterpartiet ryms ett matbord för 4-6 personer.

Balkong 
Från köket nås den inglasade balkongen som blir till ett extrarum under större delen av året tack vare inglasningen. Här kommer mycket tid att tillbringas och plats finns för flera gäster. Placeringen ger också härliga soltimmar från eftermiddag till sen kväll. Här kan du möblera med en utemöbel och en massa blommor. 

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är det höga och fria läget samt den trevliga planlösningen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge, från fönsterpartierna har du milsvid utsikt över omgivningarna.

Badrum 
I nära anslutning till de två sovrummen finner du badrummet som är i bra storlek. Här finns WC, handfat med kommod, badrumsskåp, badkar, och tvättmaskin.

Klädkammare
Även klädkammaren är i nära anslutning till sovrummen. Här finns klädstång och linneskåp.