BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Stadshagen

Sankt Göransgatan 153, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 22.5 kvm
  • Såld
  • 10849
  • 3493
  • 10932
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna charmiga och renoverade etta som ligger på 6:e våningen med insynsfri utsikt över takåsarna och grönska. Här finner ni ett boende med allt man kan önska sig; Yteffektiv planlösning, stilrena materialval och med Kungsholmens puls precis runt hörnet. Detta är en perfekt första lägenhet likväl som övernattningsbostad. Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i!  

I vardagsrummet finns plats för soffa med tillhörande bord och även ett mindre matbord intill fönstret med utsikt mot grönskan. I vardagsrummet erbjuds en praktisk och kvadratsmart sänglösning med ett platsbyggt sovloft. Denna praktiska lösning frigör golvyta och möjliggör för skrivbordsdel eller förvaring för den som önskar. Det finns en praktiskt inbyggd garderob vid sovloften.
Från vardagsrummet finner ni även ingången till det pittoreska renoverade köket som nyttjar ytorna på ett optimalt sätt. Här möts ni av ett fullt utrustat kök med stilrena luckor och fint ljusinsläpp genom ett fönster.

Hallen erbjuder gott om förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Det finns även ett förråd som hör till lägenheten.

Badrummet i lägenheten är stilfullt inrett och är och är utrustat med; wc, handfat med matchande spegelskåp, dusch och handdukstork.

Stabil och populär Brf med stora tillgångar såsom relaxavdelning med bastu, övernattningslägenhet för 200 kr/natt, fest och gästlokal, flera tvättstugor, flera gemensamma vädringsbalkonger på varje våning, grillpats på gården och gemensam möblerad takterrass som har ansluten infravärme. Perfekt för soliga grillkvällar! T-bana och bussar direkt utanför fastigheten! Låg avgift! Hiss finns! Förhandsvisas ej pga föreningen som säljer - Välkommen på visningarna!

- Renoverad lägenhet
- Högt och fritt läge på 6e våningen med utsikt över takåsarna
- Helt utan insyn och med gemensamma vädringsbalkonger direkt utanför
- Stabil brf med stora tillgångar såsom takterass med infravärme, övernattningslägenhet och bastu med relax
- SATS gym runt hörnet och T-bana blå linje Stadhagen strax utanför porten
- Precis intill omåttligt populära Hornsberg Strand med badbryggor och strandpromenad
- Lindhagensgallerian med bl.a. Ica Maxi och systembolag endast ett par kvarter bort