BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Friluftsvägen 5A

  • 1.5 rum och kök
  • 26 kvm
  • Såld
  • 6381
  • 3026
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Friluftsvägen 5A!

Här finner ni en perfekt planerad lägenhet, med separat sovrum och goda förvaringsmöjligheter. Fina detaljer från byggåret 1943 finns bevarade. Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp samt matbord. Välplanerat kök som är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Separat sovrum. Helkaklat och fräscht badrum. Välplanerad hall med gott om plats för avhängning och skoförvaring. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett vindsförråd och ett källarförråd.

Brf Sparven 10 är en väl omhändertagen förening med många stora renoveringar bakom sig. Föreningen har en gemensam uteplats samt en takterrass. Föreningen äger marken och bytte stammarna år 2000. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget.

Här bor ni centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden vid Lötsjön, Råstasjön samt Ursviks motionsområde. Utanför fastigheten har ni Tuletorget och enkelt når ni Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Solid äkta brf med välskött fastighet och tillhörande innergård. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana från både Sundbyberg och Näckrosen, pendeltåg, bussar och tvärbana. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort!

Möjligt till snabbt tillträde.