BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Krukmakargatan 58, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 68 kvm
  • 4.810.000 kr / Såld

Beskrivning

På lugna trevliga Krukmakargatan vid vackra Tantolunden finns denna välplanerade bostad med terrass i soligt söderläge. Stark och stabil bostadsrättsförening. Superläge med Tantolunden runt hörnet och samtidigt ett stenkast från Hornstulls puls med restauranger, butiker och kommunikationer så som tunnelbana och bussar.

Lägenheten är i behov av kärlek för att den ska återfå sin forna glans. Möjlighet finns att bygga om lägenheten till en 3:a se alternativ planlösning. 

Hall
Välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder. Här finns gott om plats för förvaringsmöbler. Från hallen nås även en rymlig klädkammare.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum i soligt söderläge med stor terrass. På terrassen finns en egen liten rabatt, perfekt för den ordlingsintresserade. Väggarna i rummet är ljust målade och på golvet ligger ett original parkettgolv. Rummet skulle med enkla medel kunna delas av och göra bostaden till en optimalt planerad 3:a. Se alternativ planskiss i beskrivningen. 

Terrass
Från vardagsrummet nås bostadens privata terrass i soligt söderläge. Ytan och disponeringen ger många möjligheter att utforma en egen soldrypande täppa. Här finns en rabatt som man själv får utforma efter eget tycke och smak.

Kök
Kök och vardagsrum i öppen planlösning ger en härlig känsla av ljus och rymd. Köksinredning i vitt med vitt kakel ovanför den vita arbetsbänken. Vidare är köket utrustat med kyl/frys, diskmaskin, elspis samt köksfläkt (inga vitvaror är funktionstestade) Stor matplats med utrymme för 5-6 sittande gäster. 

Badrum
Badrum med helkaklade väggar och våtrumsmatta på golv. Utrustat wc, tvättställ, spegelskåp samt badkar. 

Sovrum
Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler eller arbetsplats om så önskas. Fönstret vetter i söder mot lugna trevliga Krukmakargatan. Från sovrummet nås en ryligt klädkammare.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Övrigt
Denna bostad säljs på uppdrag av Bostadsrättsföreningen Zinken. Pengarna för denna försäljning går mao direkt till föreningen och hjälper till att ytterligare stärka deras redan starka ekonomi.