BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Hagagatan 30, 2tr

  • 3.5 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 7045
  • 6729
  • 4401
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och optimalt planerade pärla belägen i ett vackert 20-talshus. Här möts man av perfekt disponerade ytor med stora sociala ytor i delvis öppen planlösning, 2-3 sovrum beroende på behov samt en rymlig balkong med härlig utsikt över grönskande innergårdar. Bostaden är i gott skick och genomgick en omfattande renovering 2016 med bland annat platsbyggt och stilfullt kök, garderober som platsbyggdes, den ena med inbyggd tvättpelare. Ytterligare ett rum skapades med vackra glaspartier samt målades alla väggar, tak och snickerier.

 Bostaden har också en underbar karaktär med bevarade detaljer så som trägolv, spegeldörrar och spröjsade fönster. Den höga takhöjden i kombination med generösa fönsterytor gör att det här finns en underbar rymd och skön atmosfär. Ett boende att trivas i året runt, i en stabil förening med ypperligt läge i Vasastan.

Här trivs man och det är bara att flytta in!

 Generellt om lägenheten

 Hall – Inbjudande och vacker
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt där man direkt möts av dess charm med vackra bevarade trägolv och högt i tak. Hallen har säkerhetsdörr och rymlig garderobsvägg med skjutdörrar där man hittar perfekta förvaringsytor med tvättmaskin och torktumlare snyggt gömda.

Kök – Fokus på njutning & umgänge
Hemtrevligt och platsbyggt kök med fokus på njutning och umgänge, där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har goda arbetsytor med vacker carrara marmor och spegel ovanför som smart förstärker både ljuset och rymden. Köksutrustningen består av integrerad kyl/frys och diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, ugn med pyrolys samt blandare i mässing. Allt stilfullt och påkostat från välkända fabrikat som Vola och Smeg.

Vardagsrum – Underbar atmosfär
Stort vardagsrum som karaktäriseras av fiskbensparkettgolv och vackert spröjsat fönster som medför ljusinsläpp och underbar utsikt över lummiga innergårdar. Rummet har en mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl matbord och soffgrupp som övrigt passande möblemang. Ett rum som gjort för umgänge med familj och vänner.

Sovrum 1 – Ett rum för alla behov! 
Rogivande och tyst sovrum med utgång till en härlig balkong med fri utsikt över grönskande innergårdar. Rummet har ett vackert trägolv och plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet ligger ett rum (sovrum 3) som avgränsas snyggt med vackra glaspartier. Här finns alla möjligheter. Rummet kan nyttjas perfekt som en underbar walk-in-closet eller ett arbetsrum. Rummet har även egen ingång vilket gör det optimalt som ytterligare ett sovrum. För den som föredrar ett master bedroom kan man även ta ner väggen utan större besvär. 

Sovrum 2 - Rogivande och charmigt
Rogivande och tyst sovrum som har fri utsikt över lummiga gårdar, utan insyn. Rummet har snygga platsbyggda garderober och arbetsytor. Rummet har plats för både säng och övrigt lättare möblemang. På golvet ligger ett vackert trägolv. 

Badrum & WC  –  Praktiskt
Ligger praktiskt intill sovrum 1 och köket. Badrummet har vita kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, spegelskåp, handdukstork, wc och handfat. 

Klädkammare - för säsongens alla kläder
Bostaden har en stor klädkammare med hyllor och goda förvaringsytor. Perfekt för att förvara säsongens alla kläder. 

Förråd
Till lägenheten medföljer ett rymligt källarförråd om cirka 4 kvm