BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Mössebergsvägen 5

  • 3 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 5638
  • 3808
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig och välplanerad 3:a med genomgående fräsch känsla och underbart ljusinsläpp. Vardagsrummet har stora fönsterpartier vilket ger ett bra insläpp av dagens första solljus. Här ryms en stor soffgrupp samt mediamöbel. Dessutom har du en trevlig matplats för flera personer med underbar utsikt över Ulvsundasjön.

I det helkaklade badrummet finns dusch med glasbetong, handfat med kommod och förvaring samt möjlighet att installera tvättmaskin. Dessutom har badrummet golvvärme. Köket är fullt utrustat med allt du kan tänkas behöva. Gott om förvaring, arbetsytor och ett härligt ljusinsläpp även här. Självklart finns diskmaskin att tillgå. Dessutom finns plats för ett rymligt matbord för ca 5-6 personer. Utsikt mot lummig innergård.

Det stora sovrummet har plats för dubbelsäng samt generöst med förvaring. Det mindre sovrummet erbjuder plats för säng och förvaringsmöbler, alternativt om du vill nyttja detta som kontor går även det utmärkt.

Sist men inte minst disponerar lägenheten över en underbar gavelbalkong med fantastisk utsikt över Ulvsundasjön och Hornsbergs Strand. Här möter du dagens första strålar av solsken med en härlig grönska runtomkring. Solen följer balkongen mot eftermiddagen tack vare sitt hörnläge.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som fiskbensparkett i alla tre rum samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksidan där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Högklippan 9 är en välskött förening med 35 lägenheter, något som är ovanligt för Traneberg. Stor och trygg förening således med många stora renoveringar gjorda samtidigt som ekonomin är stabil och välskött. Föreningen förfogar över flera tvättstugor, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Gavelbalkong med underbar sol
- Svårslagen utsikt mot Hornsbergs Strand
- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Charmig Tranebergsstil
- Social planlösning
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd

Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmaste granne. Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.