BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Industrigatan 7A, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 42 kvm
  • Såld
  • 7745
  • 4707
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin, ljus och trivsam drömlägenhet med härlig stor balkong belägen på attraktiv adress. Ultimat läge i välhållen fastighet, på lugn adress och med puls och nöjen runt hörnet. Lägenheten är totalrenoverad till absoluta toppskick de senaste åren där både badrum, kök och ytskikt varsamt renoverats till ett inflyttningsklart boende för både singeln och paret som ställer höga krav på sitt boende!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Lägenheten har ett lugnt läge mot innergården mot både rofylld innergård och flera fönsterpartier i fil vilket skänker gott om ljusinsläpp. Kliv ut på den härliga balkongen som vetter från vardagsrummet, här har ni härlig eftermiddagssol (sydvästläge) och möjlighet möblera upp ytan för skönt häng. 

Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående ljus parkett och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer med spröjsade fönster, högt i tak och generösa ljusinsläpp. Säkerhetsdörr finns installerad. Takhöjden om ca 2.70 skapar en otrolig rymd. Ordentligt och fullutrustat kök med samtliga vitvaror, likaså rymligt badrum med badkar.

Ni når sovrummet via stilrena industrifönster som skänker karaktär till lägenheten. Här får ni plats med dubbelsäng och förvaringslösning. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet som inrymmer stora sällskapsytor och matplats för större sällskap. Gott om förvaringsmöjligheter med två djupa inbyggda garderobslösningar samt förråd som tillhör.

Solid och förening med god ekonomi och eget garage i fastigheten med kort kö. Goda kommunikationer med både T-bana och bussar vid Fridhemsplan i direkt närhet! 

- Drömlägenhet med samtliga attribut såsom balkong och lugnt läge mot gården!
-Välbevarad charm och högt i tak ca 2.70 vilket skapar rymd!
-Genomgående vackra ljusa golv och smakfulla ljusa ytskikt
-Toppfräscht kök och badrum / wc som totalrenoverat senaste åren
-Ombonat sovrum med plats för dubbelsäng och industriglasfönster
- Gott om förvaringsmöjligheter i stora djupa garderobslösningar
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)