BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Tulegatan 18, vån 7

  • 2 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 5925
  • 4472
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett exklusivt och toppmodernt boende i eftertraktade Tuletornen med en milsvid utsikt som överträffar det mesta. Lägenheten bjuder på optimal planlösning samt en härligt stor balkong. Belägen på en av Sundbybergs bästa adresser.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp och ljusa exklusiva ytskikt. Här finner du en stor balkong som löper utmed hela lägenheten med oslagbar utsikt, ett toppfräscht och modernt kök med perfekt utrymme för stor matplats, ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, ett rymligt och rogivande sovrum med plats för 1,60 m bred säng samt ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin samt torktumlare.

Tuletornen är en av Sundbybergs modernaste byggnader i attraktivt läge som kännetecknas av exklusiva och stilrena materialval som tillsammans med oslagbar utsikt skapar ett unikt boende. Här bor man centralt med närhet till både stadens kärna och sköna grönområden.

Varmt välkommen på visning!

- Milsvid och oslagbar utsikt
- Stilrena och påkostade ytskikt
- Exklusivt och unikt boende i eftertraktade Tuletornen
- Stor härlig balkong
- Attraktivt område
- Optimal planlösning
- Toppfräscht kök och badrum
- Mycket goda kommunikationer runt hörnet
- Nära både City och grönområden