BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Älvsjö Stationsgata 2 B, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 1051
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna smakfulla och optimalt planerade lägenhet med härlig balkong! Läget är det bästa i Älvsjö med närhet till Älvsjö Centrum, bussar och pendeltågstationen (80 meter från lägenheten) som tar dig till Södermalm på ca 6 minuter och Centralen på ca 10 minuter. Som boende i föreningen har du tillgång till gemensam bilpool samt smart cykelförvaring. På den fina gården finns bland annat fina planteringar, utegym och löparbana. Mycket välskött förening med bra ekonomi!

Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av flera garderober.

Härligt vardagsrum i öppen social planlösning med köket. Vardagsrummet har stora glaspartier ut mot balkongen vilket på ett mycket trevligt sätt gör att vardagsrum och balkong integreras med varandra.

Stilrent Marbodal-kök i ljusa kulörer med gott om förvaring och med inbyggda vitvaror. De ljusa kaklen matchar den mörka bänkskivan. Spishäll, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys och ugn.

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Här finns också bra förvaring i form av rymliga garderober.

Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin, dusch, WC, handfat med kommod, kakel, klinkergolv och handdukstork. Utrymme finns för badkar för den som så önskar.