BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjöstaden

Götalandsvägen 230 6 tr

  • 4 rum och kök
  • 93 kvm
  • Såld
  • 3766
  • 2996
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden 
Ljus och rymlig 4:a till som stoltserar med ett högt och fritt läge!
Attraktivt läge i nya Älvsjöstaden och populära Brf Entrékvarteret. Ljuset och solen flödar in genom fönsterpartierna vilket i kombination med de ljusa färgvalen resulterar i ett riktigt trivsamt hem.
De tre sovrummen är välplanerade och ligger i nära anslutning till de två badrummen. Kök och vardagsrum är i öppen planlösning vilket fortfarande är den layout som föredras av de allra flesta. Två badrum med duschmöjligheter underlättar vardagen för familjen. Bostaden har även mycket goda förvaringsmöjligheter.

Strax utanför dörren finns populära restaurangen Texas Longhorn och en sushirestaurang. En kort promenad bort nås Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud. Intill torget finns bl.a en välsorterad mataffär, caféer, restauranger, florist, frisör, apotek, vårdcentral och gym. Älvsjö är också en knutpunkt vad gäller kommunala färdmedel, med pendeltåget tar det strax under 10 minuter till Stockholm C.

Flera omtyckta förskolor- och skolor finns i området, intill Älvsjöstaden finns t.ex Engelska skolan. Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. Det byggs också en ny permanent förskola och en ny idrottsplats med två idrottshallar och en 11-spelsplan. För mer information om vad som är planerat för Älvsjöstaden så besök gärna https://vaxer.stockholm

Vad gäller natur så finns både Solbergaskogen och Älvsjöskogen på nära avstånd. Älvsjöskogen har upplysta motionsspår, på vintern görs spåren i ordning för skidåkning. Varma sommardagar är Långsjön ett bra utflyktsmål. 


Balkong 
Från ett av sovrummen nås den underbara balkongen som är rymlig och har ett högt läge. Här skiner solen från eftermiddag till solnedgång. Plats finns för en utemöbel eller ett matbord med stolar och självklart en massa blommor. Från balkongen har du utsikt över föreningens trevliga innergård.

Vardagsrum 
Generellt om bostaden
- Högt upp i huset
- Bostad med mycket tillval
- Balkong mot innergård
- Genomgående planlösning
- Stilrena materialval
- Generöst ljusinsläpp
- Välutrustat kök
- Nya Älvsjöstaden
- Närhet till kommunikation och service
- 10 minuter till T-centralen

Kök 
Köket är riktigt snyggt med vita släta köksluckor och ljust kakel som bryter av fint mot den mörka bänkskivan i valnöt. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, ugn, mikro, induktionshäll och diskmaskin. 
I köket finns utrymme för att duka upp ett matbord för många middagsgäster. 

Sovrum 1
Närmast vardagsrummet är det här trevliga sovrummet beläget, fritt från insyn och med härlig utsikt. Plats finns för dubbelsäng, nattduksbord och en byrå. Längs ena sidan finns en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. 

Sovrum 2 
Sovrum 2 och 1 vetter mot den lugna innergården. Från det här ljusa sovrummet nås balkongen. Här finns plats för säng, nattduksbord och skrivbord.

Sovrum 3
Även det här sovrummet har ett rofyllt läge med utsikt över innergården. Här finns plats för säng och nattduksbord.

Badrum 1 
Bostadens största badrum är utrustat med ett smakfullt badkar, handfat med kommod, badrumsskåp och WC. Längs ena väggen finns en praktisk arbetsbänk med väggskåp, här finns också tvättmaskin och torktumlare. Smakfull färgskala med mörkt klinker på golvet och ljust kakel på väggarna. 

Badrum 2 
Det mindre badrummet har handfat, badrumsskåp, WC och en dusch med vikbara väggar. Även här en smakfull färgkombination med mörkt klinker och ljust kakel. 

Hall
Hallen är alldeles lagom stor och är utrustad med en praktisk garderobsvägg med skjutdörrar. Ytterligare lite längre in finns en till garderobsvägg med skjutdörrar. För de kläder och prylar som inte ryms i garderoberna så kommer källarförrådet till användning.