BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Västra Orminge - Saltsjö-Boo

Ormingeringen 12C

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 6217
  • 563
  • 1521
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket välplanerad och genomgående renoverad 2:a om 45 kvadratmeter i perfekt gavelläge med fri utsikt framför balkongen. Bostaden har en väl genomtänkt planering med bra ytor för umgänge, hushållets möblemang och goda förvaringsmöjligheter. Gammal och stabil förening där även bredband och tv (grundutbud) och el ingår i avgiften.

När du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och skor med vidare förvaring i klädkammaren längre in som är fantastiskt fin. Direkt anslutning från hallen når man det välplanerade badrummet som har gott om plats för förvaring, tvättmaskin och torkskåp. Vidare in i bostaden möts man av en härlig rymd med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum där hushållets fönster i två väderstreck ger ett uppfriskande ljusinsläpp. Ett fräscht kök i populär original stomme som är fullt utrustat med kyl/frys, spis, ugn, köksfläkt. Balkongen nås från köket och kan möbleras med bord och stolar. I sovrummet har man plats för en dubbelsäng och klädförvaring. 

Hela bostaden är smakfullt renoverad. Fint genomgående laminatgolv i bostaden. Målade väggar och ett fräscht kök. Badrummet är i välhållet skick från stambytet med helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torkskåp, badkar, handfat och wc.

- Fantastiskt balkongläge
- Insynsskyddat läge
- Genomtänkt planlösning
- Bara att flytta in
- Gammal förening med väldigt god ekonomi
- El, TV basutbud och bredband ingår i avgiften
- Ett stenkast ifrån Centrum, bussar och natur