BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Folkungagatan 136 A, 5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 5586
  • 2342
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad med balkong i söderläge mot grönskande Stig Claessons park.
Bostaden erbjuder ett stort kök med gott om arbetsytor, ett socialt vardagsrum med access till balkongen och ett sovrum som går att dela av. I hjärtat av bostaden finns en eldstad som skapar stämning och tillsammans med flertalet originaldetaljer i form av serveringsskåp, stuckaturer och fiskbensparkett blir detta ett hem att trivas i!

- Balkong i söderläge mot innergård
- Våning 5 i huset med hiss
- Attraktivt område på Södermalm
- Stabil och välskött förening
- Exklusiva materialval
- Möjlig 3:a

 

Genom gedigen säkerhetsdörr nås hallen med plats för avhängning samt inbyggd klädkammare för ytterligare förvaring. Redan i hallen möts man av originaldetaljer så som fungerande öppen spis, fiskbensparkett och en generös takhöjd.

Vidare genom bevarad serveringsgång med tidstypiska serveringsskåp nås det sociala köket med gott om arbetsytor samt förvaraingsmöjligheter.

Öppet vardagsrum där man kan njuta både av den öppna spisen samt den trivsamma balkongen. Balkongen vetter mot sydväst och ligger mot den lugna innergården. Rummet är enkelt att möblera med soffgrupp och övrigt möblemang.

Stort sovrum med fönster mot innergården. För den som önskar går sovrummet att dela av till två
mindre rum, antingen för at skapa sig ytterligare ett sovrum, kontor eller walk-in closet.

Fräscht nyrenoverat badrum med klinkers på golvet och kaklade väggar. Utrustat med badkar, wc, handfat och spegelskåp.
 

Utmärkt läge i utkanten av SoFo där det händer mycket just nu. Fler och fler prisade restauranger som har etablerat sig i kvarteren. Här finns många mysiga cafeér och barer att besöka. Kommunikationen är god med flera bussar utanför samt att man på ca 10 min promenad när Medborgarplatsens tunnelbana.