BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lidingö - Torsvik

Siggebovägen 3, 3 tr

  • 2 rum och kök
  • 56.4 kvm
  • Såld
  • 5437
  • 1941
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna välplanerade samt smakfulla tvårummare i ett attraktivt läge med nära till kommunikationer. Här bor ni högst upp i huset med gavelläge och en rymlig balkong i soligt västerläge. Lägenheten går med enkla medel att göra om till en mini-trea.
 
I det hemtrevliga vardagsrummet med fiskbensparkett samt generös fönsterparti ges ett rikligt ljusinsläpp från väster vilket skapar en härlig och luftig känsla. I rummet finns det gott om plats med soffgrupp med tillhörande mediamöbel, extra matplats samt utrymme för en arbetshörna. Från vardagsrummet når ni även den soliga balkongen där ni blickar ut över det lummiga området.

Lägenheten erbjuder ett mycket luftigt och välutrustat kök. Här finns det gott om förvaring samt mycket bra arbetsytor som underlättar matbestyren. Väl tilltagen matplats för sällskap upp till 8-10 personer. Här går det att dela av köket till två rum för att få till ett extra sovrum om så önskas, se alternativ planlösning.

Rofyllt och rymligt sovrum med mysig öppen spis (fungerar ej). Rummet är stort och inrymmer utan problem dubbelsäng, sängbord samt extra förvaring.

Välkomnande stor hall som angränsar till lägenhetens alla rum. Gott om plats för avhängning av ytterkläder. Det finns även bra med förvaring tack vare flera mindre klädkammare. Det finns även två förråd tillhörande lägenheten.

Invid hallen finner ni det ljusa badrummet med helkaklade vita väggar samt blått klinkergolv. Utrustningen består av; Badkar, wc, handfat med tillhörande spegelskåp.

Varmt välkomna till visningen, ett boende som helt enkelt inte får missas!