BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Rangstagatan 18

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 2.990.000 kr / Såld
  • 4053
  • 520
  • 1168
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en kvadratsmart trea med genomtänkt layout och stor inglasad balkong. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med generösa fönsterytor och lättillgängliga rum skapar en ljus och luftig atmosfär. Stilrena ytskikt med ekparkett och vitmålade väggar. Garage i huset och tunnelbanan runt torget. 

Hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en platsbyggd hatthylla och i en rejäl klädkammare/förråd. 

Kök
Toppfräscht kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Vita skåps och lådfronter, grå bänkskiva och vitt kakel ovan. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, samt inbyggd micro och ugn. Matplats för många gäster.

Vardagsrum
Representativt vardagsrum med en underbar atmosfär som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna och de icke räta vinklarna. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Utgång till den stora balkongen.

Balkong
Med bästa solläge har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På balkongen finns gott om plats för en loungedel eller för utemöbler som bord och stolar. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och sommaren. Balkongen är dessutom inglasad vilket skapar ett extra uterum även de kallare årstiderna.

Två bra sovrum
Lägenheten rymmer två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största rummet har gott om plats för dubbelsäng och övrigt passande möblemang. Här finns även en hel skjutdörrsgarderob. Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng och skrivbord. Där finns ett linneskåp och ett städskåp. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum i snygg färgskala. Utrustat med dusch med vikbara duschväggar, vägghängd WC, toalett, tvättställ med med kommod och tvättmaskin.